Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2022, 12:12
Čas čítania 0:30
Martin Adam Pavlík TASR

Traja mladíci v Medzilaborciach zbili, dokopali a okradli 13-ročného chlapca z Afganistanu

Traja mladíci v Medzilaborciach zbili, dokopali a okradli 13-ročného chlapca z Afganistanu
Zdroj: PZ SR
NEWS LÚPEŽ MEDZILABORCE SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Napadnutý chlapec utrpel rôzne zranenia a bola mu odcudzená hotovosť vo výške 50 eur.

Polícia v Humennom obvinila troch mužov vo veku 21 rokov z Medzilaboriec zo zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. Incident sa stal ešte v nedeľu 23. januára v popoludňajších hodinách.

Podľa Ligdayovej mladíci stretli 13-ročného chlapca, občana Afganistanu, v oblasti medzi Zámočníckou ulicou a koľajovou traťou v Medzilaborciach. Chytili ho za bundu a opakovane od neho pýtali peniaze, pričom chlapec dostal aj niekoľko úderov do hlavy.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj


„Neskôr sa mu podarilo od útočníkov vytrhnúť a snažil sa utiecť preč. Medzilaborčania ho však dobehli, zvalili na zem, kde ho opakovane udierali a kopali. Napadnutý chlapec utrpel rôzne zranenia. Bola mu odcudzená hotovosť vo výške 50 eur,“ povedala Ligdayová. Okresným vyšetrovateľom bol spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie obvinených do väzby.

Domov
Zdieľať
Diskusia