Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2021, 17:36
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Medzi Batmanom a Catwoman to bude horúce. Nový trailer odhaľuje ich šteklivé scény a parádnu akciu

Medzi Batmanom a Catwoman to bude horúce. Nový trailer odhaľuje ich šteklivé scény a parádnu akciu
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY THE BATMAN
Uložiť Uložené

Batman vyzerá s každým ďalším trailerom lepšie a lepšie.

Štúdio Warner Bros. tak trochu nečakane odhalilo nový trailer na film The Batman. Ten sa do kín dostane 4. marca 2022, pričom už o 45 dní neskôr si ho budeš môcť pozrieť aj na HBO Max. V nových záberoch vidíme ďalšiu ukážku skvelo vyzerajúcej akcie, ale aj zábery na Penguina, Riddlera a najmä Catwoman.

Odporúčané
10 najlepších hier roka 2021 10 najlepších hier roka 2021 27. decembra 2021, 14:30

Tá sa s Batmanom v snímke stretne viackrát, pričom si postupne vybudujú bližší a azda aj romantický vzťah okorenený o sexy scény. Nečakaj žiadne porno, no neprekvapilo by nás, keby sme videli aspoň čiastočný sex či aspoň trochu šteklivé scény. 

Herečka Zoë Kravitz stvárňujúca Selinu Kyle AKA Catwoman prezradila, že spoločne s choreografom bojových scén Robom Alonzom študovali bitky mačiek, tigrov a iných šeliem. Snažili sa nájsť inšpiráciu v tom, ako by Catwoman mohla vo filme bojovať, a výsledok sa podľa jej slov podaril.

Domov
Zdieľať
Diskusia