Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2021, 21:08
Čas čítania 1:04
Dominik Vetrák

Kingpin je späť. Vincent D’Onofrio prezrádza, či ide o rovnakú postavu ako z Daredevila

Kingpin je späť. Vincent D’Onofrio prezrádza, či ide o rovnakú postavu ako z Daredevila
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY HAWKEYE
Uložiť Uložené

Herec prezradil, čo si myslí o svojej postave z Hawkeye.

Pred dvomi týždňami tvorcovia seriálu Hawkeye potvrdili, že onen „The Big Guy“ je skutočne Kingpin. Nejde o žiadne prekvapenie. Tušili sme to už dlhé mesiace pred premiérou. Otázkou bolo, či ide o rovnakú postavu, akú herec Vincent D’Onofrio stvárnil v seriáli Daredevil od Netflixu. Podľa jeho vlastných slov tomu tak skutočne je. 

„Je to absolútne tá istá postava,“ povedal herec. Je jasné, že žije v trochu odlišnom svete. Na rozdiel od seriálového Daredevila od Netflixu sú marvelovky v Marvel Cinematic Universe natáčané ako PG-13, a teda pre deti a tínedžerov, zatiaľ čo Daredevil mal R-kový rating a bol pre dospelých.

Odporúčané
10 najlepších hier roka 2021 10 najlepších hier roka 2021 27. decembra 2021, 14:30

Hercovi tak bolo jasné, že už nikomu nebude mliaždiť hlavu nárazmi o auto a nebude lámať nepriateľom kosti. A trochu to aj cítiť, keď sa v poslednom diele Hawkeye bije s Kate Bishop a ich súboj vyzerá tak trochu divne. 

D’Onofrio chápe, že medzi týmito dvomi verziami Kingpina bude pár rozdielov, no ide o rovnakú postavu s rovnakou minulosťou, ktorú bude hrať na rovnakej emocionálnej úrovni. Ďalšou otázkou teda je, kedy sa konečne objaví Daredevil v podaní Charlieho Coxa. Podľa slov Kevina Feigiho je to v podstate už len otázkou času. Uvidíme teda aj Luka Cagea, Jessicu Jones a ďalších? 

Ostatné seriály okrem Daredevila a Punishera až tak veľmi nerezonovali ako u divákov, tak recenzentov, takže iné postavy asi nikomu nebudú chýbať.

A Punisher v podaní Jona Bernthala sa tak skoro do Marvel Cinematic Universe nevráti, keďže herec povedal, že do roly by sa vrátil len v prípade, že bude rovnako brutálna ako v komiksoch a Daredevilovi. Myslí si, že spracovať príbeh Punishera bez jeho brutality a násilia by postave uškodilo.

Hawkeye
Zdroj: Disney+
Domov
Zdieľať
Diskusia