Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. decembra 2021, 11:32
Čas čítania 0:32
Kamila Šebestová

Richard Sulík dostal nového chlpatého psa Baróna von Bahnhof. Pomaly si na seba zvykáme, hovorí predseda SaS

NEWS PES RICHARD SULÍK SLOBODA A SOLIDARITA ZVIERACIA RÍŠA
Uložiť Uložené

Psík pravdepodobne dostal meno po postave z filmu Vesničko má středisková.

Predseda strany Sloboda a Solidarita sa teší z nového rodinného prírastku. Je ním malý nemecký špic Barón von Bahnhof. Minister hospodárstva ho dostal pod stromček. 

„VIETE PRVÍ: MÁME NOVÉHO ČLENA RODINY,“ napísal na Facebooku. „Na Štedrý večer k nám pribudol Barón von Bahnhof a pomaly si na seba zvykáme.“

 
Pes Richarda Sulíka zrejme dostal meno po postave z filmu Vesničko má středisková.  Ide o psa Karla von Bahnhof. V známom zábere sa s ním rozpráva herec Rudolf Hrušínský. „To není země, to je zahrádka,“ hovorí herec Karlovi von Bahnhof.  

Hoci Richard Sulík povedal verejnosti o svojom nemeckom špicovi len pred chvíľou, na jeho príspevku sa už nazbieralo niekoľko komentárov. 

„Odteraz budete chodiť všade zachlpený aj vy. Každopádne je to láska na celý život!“ píše majiteľka nemeckého špica. Táto rasa patrí údajne k veľmi inteligentným a zároveň chlpatým psom.  

Domov
Zdieľať
Diskusia