Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2021, 9:47
Čas čítania 0:58
Adam Novosad

Nemôžeš si ma dovoliť, dolámal by som ti chrbticu. Jake Paul dostal drsnú odpoveď od Masvidala, ktorého vyzval na súboj

NEWS MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jorge Masvidal rázne odpovedal na výzvy, ktoré mu adresoval Jake Paul po víťazstve nad Tyronom Woodleym.

Jake Paul knokautoval Tyrona Woodleyho a vyzval svetoznámych bojovníkov, aby sa proti nemu nabudúce postavili v boxerskom ringu. Youtuber krátko po skončení súboja poslal odkaz menám ako Jorge Masvidal či Nate Diaz, ktorých by najradšej videl pred sebou v ringu, aj keď obaja patria medzi MMA bojovníkov a pôsobia v oktagóne.

„Masvidal a Nate Diaz, ste úbožiaci za to, že ste opustili túto arénu. Lebo viem, že to chcete. Nabudúce vás odrovnám obidvoch,“ vykrikoval Jake Paul v pozápasovom rozhovore.

„Zrušte kontrakty s oteckom Danom (šéf UFC Dana White – pozn. red.) a obidvoch vás zničím,“ vyhlásil sebavedomý youtuber, ktorý zatiaľ v boxerskom ringu ťahá šnúru piatich výhier za sebou.

Netrvalo dlho a Jorge Masvidal sa rozhodol na výzvu reagovať. Vo videu zverejnenom na Twitteri vysvetľuje Paulovi, že si ho skrátka nemôže dovoliť. „Viem, koľko platíš. Hovoríš o 50 miliónoch tu, 100 miliónoch hentam, ale to je hlúposť. Ak by to bola pravda, Mayweather by vzal ten sku*vený súboj s tebou, ale neurobil to, lebo nerobíš takéto tržby,“ odkázal mu profesionálny bojovník.

Odporúčané
Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 17. apríla 2024, 15:00

Masvidal preto pozval Paula, aby podpísal jednozápasovú zmluvu s UFC a prišiel sa mu postaviť do oktagónu. „Zlomím ti sánku pred celým svetom. Sľubujem. Žiadne boxerské hlúposti, kde ti nemôžem skočiť na chrbticu a nechať ťa do konca života na vozíku. Ak to chceš, príď. Ak nie, drž hubu,“ zakončil svoju reakciu.

Domov
Zdieľať
Diskusia