Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2021, 10:56
Čas čítania 0:44
Martin Adam Pavlík

Pirát do očí Kinclovi: Dostaneš po papuli a spadneš. Zápasníci sa stretli prvýkrát zoči-voči pred titulovým zápasom

Pirát do očí Kinclovi: Dostaneš po papuli a spadneš. Zápasníci sa stretli prvýkrát zoči-voči pred titulovým zápasom
Zdroj: se svolením Oktagon MMA
NEWS MMA OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bojovníci sa stretli počas diskusie, ktorú moderoval spolumajiteľ Oktagonu MMA Ondřej Novotný.

Očakávaný titulový MMA zápas Samuel Pirát Krištofič verzus Patrik Kincl organizátori pôvodne naplánovali na koniec decembra a mali sme ho teda vidieť ešte tento rok. 
Zápas však presunuli na turnaj Oktagon 31, ktorý sa uskutoční v pražskej O2 aréne 26. februára. Pre Piráta pôjde o prvú obhajobu opasku strednej váhy, pričom pôvodne sa mal pobiť s dlhoročným rivalom Karlosom Vémolom. Oktagon v stredu zverejnil na svojom youtubovom kanáli diskusiu, kde sa streli Krištofič s Kinclom prvýkrát zoči-voči. Padli aj prvé ostré vyjadrenia.

Karlos Vémola.
Karlos Vémola. Zdroj: Oktagon MMA


„Čo sa ty so mnou chceš biť v stoji? Veď ty si úplne mäkký v stoji. Stále len utekáš v tých zápasoch. Nemáš úder, dostaneš po papuli a padneš,“ sebavedome povedal Samuel Pirát Krištofič Kinclovi.

„Fakt tomu veríš?“ spýtal sa Piráta následne Kincl. „Tak to bude,“ odpovedal rázne a s úsmevom na tvári slovenský zápasník, ktorý je zverencom Attilu Végha a trénuje v trnavskom Spartakus Fight Gyme.



Český zápasník, ktorý mal tento rok šancu získať titul v poľskej MMA organizácii KSW, v diskusii priznal, že sa mu páči Pirátovo sebavedomie. Zároveň chce, aby bol ich zápas poriadnou vojnou. „Dúfam, že to bude masaker,“ povedal Kincl. 

Domov
Zdieľať
Diskusia