Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2021, 18:42
Čas čítania 0:42
Jakub Paulík

Nemec zrejme zavraždil svoju ženu a tri dcéry, lebo sfalšoval covid pas a bál sa, že im vezmú deti

Nemec zrejme zavraždil svoju ženu a tri dcéry, lebo sfalšoval covid pas a bál sa, že im vezmú deti
Zdroj: Pixabay/Monkey7/volně k užití
NEWS KORONAVÍRUS NEMECKO
Uložiť Uložené

Zamestnávateľ jeho manželky odhalil sfalšovaný certifikát o očkovaní.

Muž v Nemecku údajne zabil svoju manželku, tri deti a následne spáchal samovraždu. V liste na rozlúčku napísal, že sfalšoval očkovací certifikát svojej ženy, čo však odhalil jej zamestnávateľ.

Manželia sa preto obávali, že ich zatknú a prídu o malé dcéry, ktoré mali len štyri, osem a desať rokov, uvádza Daily Mail. Predloženie falošného covid pasu sa v Nemecku po novom trestá pokutou až ročným väzením.

Odporúčané
Expander je najlepšia pomôcka na cvičenie, hrazda je fajn aj ako vešiak. Fyziotréner radí, ako si udržať svaly počas lockdownu Expander je najlepšia pomôcka na cvičenie, hrazda je fajn aj ako vešiak. Fyziotréner radí, ako si udržať svaly počas lockdownu 7. decembra 2021, 12:30

Polícia prípad aktuálne vyšetruje, no nazdáva sa, že za vyvraždením rodiny stojí 40-ročný otec. Doposiaľ totiž nenašla žiadne dôkazy, ktoré by poukázali na to, že sa v dome okrem pätice nachádzal niekto iný. Pri prehliadke miesta činu sa jej podarilo nájsť strelnú zbraň. Zatiaľ však nie je isté, či ňou páchateľ zastrelil obete.

Tragédia v nemeckom meste Königs Wusterhausen sa udiala v období, keď v krajine sprísnili opatrenia proti pandémii a certifikáty o očkovaní začali kontrolovať aj v práci.

Nové pravidlá mnohých ľudí motivovali k tomu, aby si vytvorili sfalšované covid pasy. Nemecko by malo od 16. marca 2022 zaviesť povinné očkovanie pre určité skupiny obyvateľov, ako napríklad zdravotníkov či sociálnych pracovníkov.

Domov
Zdieľať
Diskusia