Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2021, 16:32
Čas čítania 0:50
Jakub Paulík

Miss Excel mixuje fádne tabuľky a očarujúci tanec. Hviezda Tiktoku rýchlo zbiera fanúšikov

ZAUJÍMAVOSTI MISS EXCEL TIKTOK
Uložiť Uložené

Microsoft Excel si našiel svoju cieľovku aj na Tiktoku.

Kat Norton známu ako Miss Excel si v poslednom období začali výrazne všímať zahraničné médiá, čím sa pochválila aj na svojom účte. Už z jej prezývky si môžeš ľahko odvodiť, že sa v príspevkoch venuje programu Microsoft Excel.

Keďže sú však videá na Tiktoku veľmi krátke, musí ich podávať výstižnou a zábavnou formou, čo sa jej vzhľadom na viac ako 670-tisíc followerov zjavne darí. Krátkymi radami, sympatickým úsmevom a tancom odkazuje sledovateľov aj na svoje online kurzy, v ktorých už do detailov objasňuje zákutia Excelu.

Odporúčané
Khabyho Lama sleduje na Tiktoku vyše 100 miliónov ľudí. Akú má zhruba hodnotu jeden jeho príspevok? Khabyho Lama sleduje na Tiktoku vyše 100 miliónov ľudí. Akú má zhruba hodnotu jeden jeho príspevok? 14. augusta 2021, 14:30

Pre The Verge uviedla, že si vďaka práci na sociálnych sieťach dokáže zarobiť takmer milión dolárov mesačne. Na Tiktoku pritom začala byť aktívna ešte len v júni roku 2020. Aj keď sa však Miss Excel náramne darí, od popularity najsledovanejšej trojky má stále poriadne ďaleko.

Kráľovnou Tiktoku je aj naďalej tanečníčka Charli D’Amelio, ktorú sleduje viac než 130 miliónov používateľov. Čoraz viac sa na ňu ale doťahuje zábavný Khaby Lame, ktorý dokáže svojím humorom pobaviť ľudí aj bez slov. Momentálne ho sleduje takmer 123 miliónov ľudí. Tretie miesto si drží Addison Rae so svojimi 85 miliónmi followerov.

@miss.excel

Conditional Format an ENTIRE ROW!!! (not just the cell) 🎨 save this tip! I get asked this all the time 😊

♬ Fill Me In - Loud Luxury & Ryan Shepherd
Domov
Zdieľať
Diskusia