Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. decembra 2021, 10:46
Čas čítania 0:50
Adam Novosad

Dvojica si v Košiciach počas lockdownu užívala sex na autobusovej zastávke. Hoci ich okoloidúci povzbudzovali, šlo o výtržníctvo

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Na východe Slovenska si pár spríjemňoval lockdown svojským spôsobom.

Ani lockdown nezastavil dvojicu, ktorá si na košickom sídlisku Dargovských hrdinov rovno na autobusovej zastávke užívala sexuálne „hrátky“. Dvojica bola do aktu pohrúžená natoľko, že si nevšimla okoloidúce autá, z ktorých si intímne chvíle viacero ľudí natočilo a odfotilo, uvádza Korzár.

Pár vyrušil až vodič, ktorý zatrúbil a zakričal na nich podporné slová. Z nahrávky zverejnenej na sociálnej sieti Facebook vyplýva, že až po pokriku sa muž obliekol a so sexom dvojica prestala. Diskutujúci v komentároch sa na páre zabávali, podporovali ho so slovami, že občas to na človeka príde vo chvíli, keď sa nemá kam ukryť do súkromia, ale objavili sa aj pobúrené reakcie.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR

Mestská polícia v Košiciach k prípadu nebola privolaná, ale upozorňuje dobrodružné dvojice, že sexuálny styk na verejnosti sa môže skončiť obvinením z trestného činu výtržníctva.

Ani štátna polícia na zastávke nezasahovala. „Preverením na jednotlivých obvodných oddeleniach Policajného zboru v rámci mesta sme nezistili od 1. 1. 2021 prijatie trestného oznámenia týkajúceho sa skutkov sexuálneho charakteru. Preto nevieme poskytnúť informácie ani o iných bizarných udalostiach súvisiacich so sexom,“ uviedla polícia.

Odporúčané
Bývalý člen NAKA: Vyhrážali sa nám, že skončíme zakopaní v Karpatoch. Brali sme to však ako súčasť našej práce (Rozhovor) Bývalý člen NAKA: Vyhrážali sa nám, že skončíme zakopaní v Karpatoch. Brali sme to však ako súčasť našej práce (Rozhovor) 16. marca 2024, 9:30

Ľudia podľa policajtov bývajú tolerantní, ak náhodou natrafia na párik v intímnych chvíľach na tmavom mieste napríklad v aute. Ak by však na dvojicu na verejnosti narazila polícia, je povinnosťou mužov zákona zasiahnuť a zamedziť v páchaní trestného činu.

Domov
Zdieľať
Diskusia