Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2021, 8:55
Čas čítania 0:33
Adam Novosad

Na severe Slovenska dobodala 68-ročná žena vlastného zaťa, keď zrejme spal. Hrozí jej až 20 rokov väzenia

NEWS VRAŽDA
Uložiť Uložené

Žena bola podľa informácií TV Markíza v čase útoku pod vplyvom alkoholu.

V Zázrivej na severe Slovenska došlo k tragédii, pri ktorej vyhasol ľudský život. Žena zabila svojho zaťa v rodinnom dome, v ktorom s ním bývala spolu so svojou dcérou.

Podľa informácií polície zaútočila 68-ročná svokra na 43-ročného zaťa v čase, keď spal, a tak nemal šancu brániť sa, uvádza TV Markíza.

Staršia žena vzala kuchynský nôž a muža dobodala na smrť vo večerných hodinách. Svokra nožom bodala do krku, hrudníka aj ramena, pričom svojmu zaťovi uštedrila niekoľko rán, ktorým priamo na mieste podľahol.

Z doterajšieho vyšetrovania podľa TV Markíza vyplynulo, že žena bola pod vplyvom alkoholu vo chvíli, keď z kuchyne vzala nôž a na spiaceho zaťa zaútočila.

Krátko po čine ju zadržali na miesto privolaní policajti a obvinili ju z trestného činu vraždy. Ak sa na súde preukáže jej vina, za mrežami môže skončiť na 15 až 20 rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia