Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2021, 16:53
Čas čítania 0:45
Dominik Vetrák

Gwen a Miles vyrástli a je medzi nimi iskra. Sleduj trailer na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Gwen a Miles vyrástli a je medzi nimi iskra. Sleduj trailer na Spider-Man: Across the Spider-Verse
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE
Uložiť Uložené

Vôbec prvé zábery odhaľujú nový vesmír a o čosi staršieho Spideyho... ktorý sa definitívne zaľúbil do Gwen?

Spider-Man: Into the Spider-Verse je oscarový animák, ktorý nás všetkých posadil na zadok. 7. októbra 2022 uvidíme jeho pokračovanie, a čo nás teší, neostane len pri jednom filme. Spider-Man: Across the Spider-Verse bude dvojdielnym vyústením príbehu.

Producenti Phil Lord and Christopher Miller pre Entertainment Weekly prezradili, že Across the Spider-Verse 2 uvidíme už rok po premiére jednotky, a teda niekedy v priebehu roka 2023. Nebudeme tak čakať 4 roky ako v prípade medzery medzi Into the Spider-Verse a Across the Spider-Verse.

Odporúčané
RECENZIA: 5. séria Money Heist RECENZIA: 5. séria Money Heist 4. decembra 2021, 16:30

V deji sa posunieme o niekoľko rokov, takže Gwen Stacyová a Miles Morales sú o čosi starší. Gwen potrebuje Milesovu pomoc, a tak ho preženie cez viaceré svety v multivesmíre Marvelu. Vďaka tomu sa znova stretneme so známymi Spider-Manmi z jednotky, ale uvidíme aj množstvo nových verzií Spider-Mana z iných dôb a celkom iných svetov. Potvrdený je zatiaľ iba Miguel O’Hara ako Spider-Man 2099, ktorého nahovorí Oscar Isaac. 

Tentoraz budú režírovať Joaquim Dos Santos, Kemp Powers a Justin K. Thompson. Dos Santos režíroval animovaného Airbendera, takže vie, ako robiť kvalitné animované príbehy. Scenár napísali Christopher Miller, Phil Lord (The Lego Movie) a Dave Callahan (Shang-Chi, Zombieland 2, Wonder Woman 1984). 

Domov
Zdieľať
Diskusia