Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2021, 18:39
Čas čítania 0:58
Daniel Mikolášik

Spotify zverejnil personalizované štatistiky za rok 2021. Pozri sa, akú hudbu či podcasty si počúval

Spotify zverejnil personalizované štatistiky za rok 2021. Pozri sa, akú hudbu či podcasty si počúval
Zdroj: Pixabay / PhotoMIX-Company / volně k užití
HUDBA HUDBA
Uložiť Uložené

Podľa nálady skladieb, ktoré si počúval, sa dozvieš aj to, aká je tvoja hudobná aura.

Hudobná streamovacia platforma Spotify po roku opäť prichádza s personalizovanými štatistikami pre svojich používateľov s názvom 2021 Wrapped. Funkcia sumarizuje, akú hudbu či podcasty si za posledný rok najviac počúval, a v prepracovanom grafickom rozhraní, ktoré sa každý rok mení, ti ho umožňuje zdieľať so svojimi priateľmi.

Vďaka Wrapped sa môžeš dozvedieť napríklad to, aká bola tvoja najpočúvanejšia skladba, interpret, album, podcast, hudobný žáner či filmový soundtrack. Okrem toho sa dozvieš aj to, koľko minút dokopy si strávil počúvaním hudby počas uplynulého roka alebo aká je tvoja hudobná aura na základe nálady skladieb, ktoré si počúval.

Spotify 2021 Wrapped
Zdroj: Spotify

Spustiť funkciu nie je nič náročné. V aplikácii Spotify na svojom smartfóne či tablete sa prihlás do svojho účtu, potom sa v spodnom menu presuň do sekcie Domov, klikni na banner Pozri sa, čo u teba frčalo v roku 2021, a hneď po tom si môžeš pozrieť súhrn údajov o svojej hudbe za uplynulý rok.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Ak si používateľ konkurenčnej streamovacej platformy Apple Music, nebuď smutný. Prehľad štatistík si za rok 2021 môžeš pozrieť cez funkciu Apple Music Replay 21. Personalizované dáta však nenájdeš v aplikácii, ale na stránke replay.music.apple.com, kde sa musíš najprv prihlásiť pod svojím Apple kontom.

V prípade Apple Music sú však štatistiky o niečo chudobnejšie. Vývojári spoločnosti si ani tento rok nedali až tak záležať na grafickej stránke prehľadu, a aj údaje sú tu chudobnejšie. Dozvieš sa len o svojich najpočúvanejších umelcoch, skladbách a albumoch vrátane hodín, koľko si ich počúval. Štatistiky počúvanosti podcastov tu však nenájdeš.

Apple Music Replay 21
Zdroj: Apple Music
Domov
Zdieľať
Diskusia