Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2021, 7:38
Čas čítania 0:54
Ivan Koribanič

Tiger Woods mal prvú tlačovku po vážnej nehode: Ešte neviem, kedy sa vrátim

Tiger Woods mal prvú tlačovku po vážnej nehode: Ešte neviem, kedy sa vrátim
Zdroj: TASR/AP Photo/Phelan M. Ebenhack
ŠPORT GOLF TIGER WOODS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Americký golfista Tiger Woods po vážnej nehode vylúčil návrat k plnohodnotnej kariére.

Woods má tento týždeň hostiť Hero World Challenge na Bahamách. Súťažne sa však na ňom nezúčastní, píše CNN.

15-násobný víťaz major turnajov si bude po úplnom zotavení vyberať, na ktorých podujatiach Tour si zahrá. Všetky už absolvovať nehodlá. Na otázku o konkrétnom dátume svojho návratu však odpovedal nejasne. „Neviem, kedy sa to stane.“

Tiger Woods utrpel 23. februára vážnu autonehodu. So svojím autom prešiel v jednej z častí Los Angeles do protismeru a prerazil zvodidlá. Auto skončilo prevrátené v kríkoch.

Woods si z nehody nič nepamätá. Podľa zdravotníkov mal však niekoľko otvorených zlomením, najmä v pravej nohe. Golfista nebol v čase nehody pod vplyvom alkoholu ani omamných látok.

Na otázku, o koľko náročnejšie bolo jeho súčasné zotavovanie v porovnaní so zotavovaním zo zranení v minulosti, povedal: „Toto bolo oveľa ťažšie. Najťažšie na tom bolo ležať tri mesiace nehybne. Iba som sa tešil na to, ako sa dostanem von. To bol môj cieľ, pretože celý svoj život som prežil vonku,“ ozrejmil Woods.

45-ročný Američan odohral svoj posledný súťažný turnaj v decembri 2020. Vtedy sa zúčastnil na turnaji PNC Championship v Orlande na Floride, kde si zahral spolu so svojím synom Charliem. Prednedávnom zverejnil na Twitteri video, ako odpaľuje loptičku.

Domov
Zdieľať
Diskusia