Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2021, 7:52
Čas čítania 0:25
Richard Balog

Módny dom Louis Vuitton začal predávať balenie šiestich párov ponožiek za 1 800 eur

Módny dom Louis Vuitton začal predávať balenie šiestich párov ponožiek za 1 800 eur
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA LOUIS VUITTON
Uložiť Uložené

Všetky páry v sebe nesú grafický odkaz na kolekcie z posledných sezón spod rúk Virgila Abloha.

Vedenie módneho domu Louis Vuitton zaradilo do svojej ponuky v online obchode balenie šiestich párov ponožiek za 1 800 eur. Jednotlivé kusy v sebe nesú odkaz na mužské kolekcie z posledných sezón, ktoré navrhol Virgil Abloh. Súčasťou setu je okrem ponožiek aj priehľadná krabica z plexiskla, ktorú zdobí monogram francúzskej značky.  

Odporúčané
Hľadáš obal na svoj skejtbord? Značka Louis Vuitton má riešenie v podobe luxusného kufra  Hľadáš obal na svoj skejtbord? Značka Louis Vuitton má riešenie v podobe luxusného kufra 15. novembra 2021, 22:04

Jednotlivé páry sú zahalené do motívov plyšových hračiek, rozkvitnutých kvetín či oblakov, čo boli nosné témy značky v uplynulom období. Všetky sú vyrobené z bavlny. Žiaľ, vlajková loď konzorcia LVMH neposkytuje dodanie na územie Slovenskej republiky a ako vianočný darček budeš musieť nájsť niečo iné. Lepší obraz si už vytvoríš na základe galérie záberov nižšie. 

Louis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis Vuitton
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia