Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2021, 22:04
Čas čítania 0:34
Richard Balog

Hľadáš obal na svoj skejtbord? Značka Louis Vuitton má riešenie v podobe luxusného kufra

Hľadáš obal na svoj skejtbord? Značka Louis Vuitton má riešenie v podobe luxusného kufra
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA LOUIS VUITTON
Uložiť Uložené

Módne doplnky s logom francúzskeho módneho domu sú dokonalé zo všetkých stránok, avšak dovoliť si ich môžu len milionári.

Nie je žiadnou novinkou, že módne domy produkujú okrem sezónnych ready-to-wear kolekcií, kabeliek, obuvi či parfumov aj luxusné doplnky, ktorých praktické využitie je často na zváženie. Dôkazom je aj novinka z dielní Louis Vuitton v podobe obalu, respektíve kufra na skejtbord. 

Už na prvý pohľad ide o luxusnú záležitosť, ktorá je priamym pokračovaním letnej minikolekcie s prívlastkom Watercolor. V kampani sa objavil aj raper 21 Savage. 

Louis Vuitton
Zdroj: Louis Vuitton
Odporúčané
Tenisky s logom Nike aktuálne valcujú konkurenciu. Toto je 10 najlepších párov, ktoré môžeš získať za retail  Tenisky s logom Nike aktuálne valcujú konkurenciu. Toto je 10 najlepších párov, ktoré môžeš získať za retail 14. novembra 2021, 11:30

Virgil Abloh opätovne potvrdil svoju lásku k pouličnej kultúre, z ktorej čerpal inšpiráciu pri všetkých kolekciách pre francúzsky módny dom. Výsledkom je dúhový kufor oblého tvaru, ktorý vyzerá ako pomaľovaný vodovými farbami a jeho miery zodpovedajú klasickej skejtbordovej doske. Skateboard Trunk je prepracovaný do najmenších detailov vrátane kožených popruhov, rúčok či monogramu na povrchu. 

V online obchode Louis Vuitton je stále k dispozícii taktiež skejtbord v rovnakom farebnom dizajne s cenovkou 1 800 eur. V galérii sú zábery oboch produktov.

Louis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis Vuitton
Zobraziť galériu
(8)
Domov
Zdieľať
Diskusia