Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
14. novembra 2021 o 11:30
Čas čítania 2:59
Richard Balog

Tenisky s logom Nike aktuálne valcujú konkurenciu. Toto je 10 najlepších párov, ktoré môžeš získať za retail

Tenisky s logom Nike aktuálne valcujú konkurenciu. Toto je 10 najlepších párov, ktoré môžeš získať za retail
Zdroj: 43einhalb® Sneaker Store
MÓDA FOOTSHOP NIKE
Uložiť Uložené

Nájdeš vo svojom šatníku miesto na ďalší pár tenisiek? My určite áno.

Značka Nike patrí už celé desaťročia medzi popredných hráčov na trhu so športovou aj s lifestylovou módou a svoju pozíciu si vedenie obhájilo taktiež teniskovými novinkami v ponuke online obchodu Footshop. Toto je 10 najlepších párov pre mužov, respektíve ženy, ktoré môžeš mať doma už v priebehu 24 hodín od objednania a skvelo doplnia každú zbierku. Ktorý model skončí u teba? 

Kompletná ponuka tenisiek značky Nike
Odporúčané
Aké kabáty nosia tento rok známe tváre? V kurze je elegantná klasika, umelá kožušina aj koža Aké kabáty nosia tento rok známe tváre? V kurze je elegantná klasika, umelá kožušina aj koža 11. novembra 2021 o 7:30

Nike Waffle One SE  99,95 €

Na úvod toho najlepšieho z aktuálnej ponuky tenisiek Nike sme vybrali tento retro bežecký model s vafľovou podrážkou a látkovo-semišovým vrškom. Návrhársky tím v službách amerického športového giganta vytiahol z portfólia neutrálne farebné vyhotovenie s transparentnými prvkami, ktoré je ako stvorené na každodenné nosenie, čo povieš? Cenovka tesne pod hranicou 100 eur je len príjemným bonusom. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Blazer Low '77 Premium  104,95 €

Rovnako pozitívne hodnotíme aj nízky variant siluety s názvom Blazer '77 v zaujímavom patchwork vyhotovení. Farebná kombinácia niekoľkých odtieňov zelenej s čiernou a bielou si nás získala na prvý pohľad. Za sumu tesne nad 100 eur získaš univerzálne tenisky z prvotriednych materiálov v prémiovom spracovaní, ktoré vidieť najmä na precíznom prešívaní či lepení jednotlivých panelov. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Waffle One Premium  109,95 €

Nestihol si, respektíve nepodarilo sa ti kúpiť pár zo spolupráce medzi značkami Nike a Sacai? Nezúfaj, v aktuálnej ponuke online obchodu Footshop sme objavili túto atraktívnu alternatívu s vafľovou podrážkou a prešívaným vrškom z textílie. Vďaka medzipodrážke s technológiou EVA si budeš užívať každý krok, keďže dokonale stlmí všetky nárazy. Náš favorit v dnešnom výbere. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Blazer Mid '77 Premium 119,95 €

Ďalší pár tenisiek z dielní spoločnosti Nike, ktorý je ako stvorený do aktuálneho jesenného obdobia. Priblížne takto by sme charakterizovali prémiový variant siluety Blazer Mid '77 v atraktívnom farebnom vyhotovení. Aj v tomto prípade ide o model upravený formou patchworku, ktorý je vyzbrojený aj vnútorným zateplením. Cenovka na úrovni 120 eur je priamoúmerná kvalite použitých materiálov a spracovaniu, čo sme spomínali už pri nízkej alternatíve. K dispozícii je taktiež hnedo-modrý model

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Mid '07 QS  122,95 €

Zostaviť výber najlepších modelov tenisiek Nike a vynechať model Air Force 1? Z nášho pohľadu nemysliteľné, a preto nižšie nájdeš strednú verziu tejto ikonickej siluety s krátkym swooshom a hladkým koženým vrškom v sivo-bielej kombinácii. Na suchom zipse cez jazyk svieti biely nápis NYC, ktorý odkazuje na metropolu východného pobrežia v Spojených štátoch amerických. Ak ťa už omrzeli nízke vyhotovenia tenisiek, skús tieto, určite neoľutuješ.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Luxe  139,95 €

Model Air Force 1 má v dnešnom výbere najpočetnejšie zastúpenie a pri pohľade na jednotlivé vyhotovenia rýchlo pochopíš, z akého dôvodu. Dôkazom sú aj tieto krásky s vrškom z hladkej prémiovej kože. Kúsok s prívlastkom Luxe nás baví zo všetkých stránok vrátane svetlej farebnej schémy, kontrastnej oranžovej podrážky z gumy či viacerých detailov prešívania. Bohužiaľ, v danom prípade si na svoje prídu len muži, respektíve ženy s väčšou veľkosťou chodidiel.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Mid '07 Flax  149,95 €

Posledný variant tenisiek Nike Air Force 1, ktorý si získal naše srdcia, je opätovne v strednej verzii a nechýba mu ani ikonický popruh cez šnúrky. Vrchná časť je z nubuku, ktorý je oproti semišu o niečo hrubší a pevnejší, čo určite oceníš v aktuálnom období. Dáš týmto hnedým kráskam šancu? 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Max Furyosa W  149,95 €

Stále pomerne čerstvá novinka z dielní Nike je určená na ženské chodidlá, čomu zodpovedá aj samotný tvar tenisiek, ktoré v ponuke online obchodu Footshop nájdeš taktiež v pastelovom farebnom vyhotovení. Ak túžiš po neopozeranom modeli, na ktorý sa môžeš spoľahnúť napríklad aj počas celodennej mestskej turistiky, ďalej už hľadať nemusíš. Za sumu 150 eur pôjde o kúpu, ktorú nebudeš ľutovať. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 95  179,95 €

Predposledný pár v dnešnom výbere je aj najdrahší a ide o siluetu Air Max 95, ktorú návrhári vylepšili o netradičný typ šnurovania až k špičke. Celá vrchná časť tenisiek je vyrobená z kombinácie semišu a látkových tkanín a dostupné sú v mužských aj ženských veľkostiach. Z nášho pohľadu ide o podarenú a zároveň nadčasovú záležitosť, ktorá skvelo doplní každú zbierku.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air VaporMax EVO  224,95 €

Záver článku si pre seba získali tieto športové krásky vo svetlosivých tónoch, ktoré sú vyzbrojené medzipodrážkovou bublinou po celom obvode. Silueta s názvom Air VaporMax EVO patrí medzi najnovšie diela dizajnérskeho tímu značky Nike a musíme uznať, že si odviedli skvelú prácu vo všetkých smeroch. Vrásky na čele ti môže spôsobiť akurát ich vyššia cenovka, avšak s predplatným REFRESHER+ môžeš ušetriť 15 % z pôvodnej sumy. 

Footshop
Zdroj: Footshop
Predplať si REFRESHER+ a vďaka dostupným benefitom získaj zľavu 15 % na nákup produktov vo Footshope.
Domov
Zdieľať
Diskusia