Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2021, 7:30
Čas čítania 2:38
Richard Balog

Aké kabáty nosia tento rok známe tváre? V kurze je elegantná klasika, umelá kožušina aj koža

Aké kabáty nosia tento rok známe tváre? V kurze je elegantná klasika, umelá kožušina aj koža
Zdroj: Instagram/@kimkardashian, @nickwooster
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ TRENDY
Uložiť Uložené

Obleč sa podľa vzoru Kim Kardashian, Rihanny alebo Nickelsona Woostera, ktorí už roky určujú módne trendy a ich vkus stojí za pozornosť.

Odpozorovať aktuálne trendy budeš môcť od žien a mužov, ktorí majú aj vďaka svojim osobným stylistom všetko podstatné odsledované do najmenších detailov.

Siahneš po dlhom páperovom kabáte s odleskmi podľa vzoru Kim Kardashian, elegantnom variante s výrazným štvorčekovaným vzorom od Nickelsona Woostera alebo stavíš rovnako ako Rihanna na minimalizmus?

Odporúčané
Nevieš, čo si obuť počas tohtoročnej zimy? Toto je 5 štýlov topánok pre mužov aj ženy podľa aktuálnych trendov     Nevieš, čo si obuť počas tohtoročnej zimy? Toto je 5 štýlov topánok pre mužov aj ženy podľa aktuálnych trendov 7. novembra 2021, 13:30

Dlhý páperový kabát podľa vzoru Kim Kardashian

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

V posledných sezónach boli v kurze predovšetkým klasické a krátke páperové bundy, avšak tohtoročná zima bude patriť dlhým variantom, o čom nás už niekoľkrát presvedčila Kim Kardashian. Zatiaľ čo jedna z najznámejších žien 21. storočia nosí luxusné modely z dielní módneho domu Balenciaga v tlmených aj vo výrazných tónoch, my odporúčame minimalistické vyhotovenia. Ľahko ich skombinuješ s čímkoľvek zo svojho šatníka a neprestanú ťa baviť po prvej zime. 


Rihanna a minimalistická elegancia

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by COMPLEX (@complex)

V súčasnosti viac podnikateľka ako speváčka Rihanna navštívila podujatie ComplexCon, aby si vychutnala koncert svojho partnera, známeho rapera A$AP Rockyho. Pred fotografmi zapózovala v tomto elegantnom kabáte s minimalistickým štvorčekovaným vzorom v červeno-čiernej farebnej kombinácii a my sme stratili slová. Ako málo stačí k dokonalému jesennému, respektíve zimnému outfitu, však? 

Domov
Zdieľať
Diskusia