Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
28. novembra 2021, 11:30
Čas čítania 3:12
Richard Balog

10 párov zimnej obuvi, v ktorých zvládneš mínusové teploty, sneh aj dážď

10 párov zimnej obuvi, v ktorých zvládneš mínusové teploty, sneh aj dážď
Zdroj: KITH
MÓDA FOOTSHOP
Uložiť Uložené

Skvelou voľbou sú už tradične modely topánok od značiek Dr. Martens či Timberland, avšak krok vedľa neurobíš ani s luxusnými čižmami.

Zima sa podľa kalendára začína až 21. decembra, avšak v mnohých častiach Slovenska už teraz teploty klesajú pod bod mrazu. Tenisky a ľahšiu obuv odporúčame v tomto období odložiť naspäť do krabíc a siahni po kvalitných topánkach, v ktorých zvládneš chlad, sneh aj dážď. 

V spolupráci s online obchodom Footshop sme vybrali 10 najzaujímavejších párov zimnej obuvi pre mužov aj ženy. Na svoje si prídu zástancovia klasických modelov od značiek Dr. Martens či Timberland, ale aj módni nadšenci, ktorí radi skúšajú nové trendy a neopozerané siluety. 

V prípade, že sme sa výberom nižšie netrafili do tvojho vkusu, v zálohe máme pripravené aj športové modely topánok od značiek Adidas Performance, Nike ACG či Salomon Advanced. Určite nezabudni skontrolovať ani spoluprácu domácich značiek Vasky x Footshop.

Odporúčané
V online obchode Footshop sú aktuálne zľavy až do výšky 60 %. Získať môžeš limitované tenisky aj luxusné oblečenie a doplnky V online obchode Footshop sú aktuálne zľavy až do výšky 60 %. Získať môžeš limitované tenisky aj luxusné oblečenie a doplnky 21. novembra 2021, 15:30

UGG® Sidnee Boots W  162,95 €

Značka UGG® nie je len o nízkych čižmách, na ktoré sú nekonečné rady pred outletom v Parndorfe a svojho času ich nosil aj Maroš Kramár. Vďaka online obchodu Footshop môžeš spoznať taktiež modely topánok, s ktorými sa nestratíš v dave a zároveň sú maximálne pohodlné. Našu pozornosť si získali napríklad tieto celočierne kožené krásky na platforme s vrúbkovanou spodnou časťou. Dostupné sú v ženských veľkostiach.

Footshop
Zdroj: Footshop

UGG® Classic Rising Heel-Zip Boots W  174,95 €

Pri topánkach z dielní značky UGG® ešte chvíľu zostaneme, a to vďaka zateplenému modelu čižiem na vrúbkovanej platforme, ktoré sú ako stvorené do mestského prostredia. V jednoduchosti je krása a nás si táto celočierna silueta v koži so zapínaním na zips získala na prvý pohľad. Cenu na úrovni 175 eur považujeme za primeranú vzhľadom na zvolené materiály a kvalitu spracovania. Dostupné sú v ženských veľkostiach a v limitovaných množstvách. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Dr. Martens 2976 BEX Boots  199,95 €

Produkty značky Dr. Martens majú v dnešnom výbere najpočetnejšie, trojnásobné zastúpenie a pri pohľade na jednotlivé modely rýchlo pochopíš prečo. Zo širokého portfólia tohto ikonického výrobcu sme v spolupráci s online obchodom Footshop vybrali aj model s čiselným označením 2976. Ide o zaujímavú alternatívu ku klasickým vyhotoveniam chelsea boots za férovú cenu, ktorá je rovnako vhodná pre mužov aj ženy. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Dr. Martens 1460 DS 8-Eye Boots  199,95 €

Dlho sme váhali, či v dnešnom výbere budú figurovať aj najznámejšie topánky od značky Dr. Martens a výsledok nájdeš nižšie. Nadčasový model s označením 1460 so šnurovaním na osem dierok je natoľko ikonický, že nám neprekáža ani to, keď ho vidíme za deň aj niekoľkokrát. Ak sa ti zdá 200 eur príliš veľa, vďaka benefitom REFRESHER+ môžeš získať zľavu 15 %. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Dr. Martens 1460 BEX Stud Boots  214,95 €

Prvú polovicu článku uzatvárajú tieto štýlové krásky z hladkej kože so zaujímavým viazaním cez háčiky. Aj v tomto prípade ide o vyhľadávaný model s číselným označením 1460, avšak v úprave, vďaka ktorej sú topánky o niečo robustnejšie, s čím nemáme v redakcii ani najmenší problém. Cenu nad 200 eur budeš pri dobrom zaobchádzaní o niekoľko rokov považovať za úplne adekvátnu.

Footshop
Zdroj: Footshop

Timberland Premium 6-Inch Waterproof Boots W  219,95 €

Pôvodne pracovná obuv, ktorú si v priebehu 90. rokov minulého storočia zamilovali hviezdy rapového žánru a následne množstvo známych tvárí. Dnes ide o jedny z najpredávanejších modelov topánok značky Timberland, a to z jednoduchého dôvodu. Ľahko ich zladíš s čímkoľvek zo svojho šatníka vrátane džínsov, nohavíc s vreckami alebo v prípade žien aj so sukňou. K dispozícií je tiež celočierny variant vo väčšine ženských veľkostí. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Timberland Premium 6-Inch Waterproof Boots  224,95 €

Rovnaký model od značky Timberland sme vybrali aj pre mužov. Produkt, ktorý máme odskúšaný na vlastných nohách a nikdy nás nesklamal – približne takto by sme charakterizovali tieto celočierne nepremokavé krásky s cenou necelých 225 eur. Ak by sme si mali vybrať len jeden pár zimnej obuvi, ktorú budeme nosiť celý život, voľba by bola jednoduchá…

Footshop
Zdroj: Footshop

Filling Pieces Western Chelsea Boots  349,95 €

Od klasickej pracovnej obuvi sa presúvame k sofistikovanému páru z dielní holandskej značky Filling Pieces. Chelsea boots už síce nie sú v kurze v takom meradle ako pred niekoľkými sezónami, avšak z nášho pohľadu ide o nadčasovú siluetu vhodnú na každodenné nosenie aj do spoločnosti. Svoje miesto si nájdu v každej zbierke, a to bez ohľadu na vek či pohlavie.

Footshop
Zdroj: Footshop

KENZO Boots W   459,95 €

Predposledný pár topánok v dnešnom výbere mierne vybočuje zo štandardov pevnej obuvi, ale veríme, že si získa aspoň niekoľko fanúšikov. Z portfólia značky KENZO sme vybrali tieto ženské čižmy so športovým vzhľadom, ktoré kombinujú hladkú kožu, semiš a syntetické materiály. Ideálna obuv pre odvážne ženy. 

Footshop
Zdroj: Footshop

HERON PRESTON Leather Ankle Boots  599,95 €

Uznávame, že cena na úrovni 600 eur je mimo finančných možností 90 percent ľudí, avšak nespomenúť tento model spod rúk návrhára Herona Prestona by bolo hriechom. Minimalistická silueta zahalená do prémiovej kože a masívna podrážka. Presne toľko stačilo blízkemu priateľovi Kanyeho Westa na zostavenie najkrajšieho páru zimných topánok v dnešnom výbere. Dostupné sú aj v ženských veľkostiach za úplne rovnakú cenu.  

Footshop
Zdroj: Footshop
Predplať si REFRESHER+ a vďaka dostupným benefitom získaj zľavu 15 % na nákup produktov v online obchode Footshop.
Domov
Zdieľať
Diskusia