Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Footshop.
22. novembra 2021, 16:30
Čas čítania 1:42
Sponzorovaný obsah

Hľadáš topánky na zimu? Toto je model, ktorý si môžeš vziať do hôr aj do mesta

Hľadáš topánky na zimu? Toto je model, ktorý si môžeš vziať do hôr aj do mesta
Zdroj: Footshop
MÓDA
Uložiť Uložené

Footshop v rámci osláv 10 rokov existencie nadväzuje množstvo spoluprác. Jednou z nich je aj tá s firmou Vasky, s ktorou prichádza nový model topánok do mesta aj na výlety.

Na kvalite záleží. A pri topánkach to platí dvojnásobne. Topánky, ktoré nám vydržia a môžeme si ich vziať na prechádzku do lesa aj do mesta ako každodennú voľnočasovú obuv, chceme asi všetci. Pokiaľ aj ty hľadáš ručne vyrobené mestské topánky do prírody alebo, naopak, outdoorový model, ktorý si pokojne môžeš vziať aj do mesta, rozhodne by ti nemali ujsť Footshop x Vasky Urban Hiking.

V rámci osláv desiatich rokov existencie Footshop nadviazal množstvo nových spoluprác. K jednej z nich patrí práve aj tá so známym českým výrobcom topánok Vasky. Zlínska lokálna firma už niekoľko rokov spája štýl mestskej obuvi s funkčnosťou topánok do náročnejších terénov. Na Footshope od 20. novembra po novom nájdeš siluetu Footshop x Vasky Urban Hiking v dvoch farebných vyhotoveniach.

Footshop
Zdroj: Footshop

Ručne vyrobené topánky do prírody aj mesta

V spolupráci pomenovanej Footshop x Vasky Urban Hiking prinášajú obe spoločnosti ručne vyrábané zimné topánky, ktoré ti poslúžia ako pri bežných prechádzkach, tak aj počas objavovania nových nevšedných miest v meste, ku ktorým sa budeš musieť dostať cez neprívetivý terén. Silueta vychádza z pôvodnej topánky Vasky Farm Boot, ktorú Footshop obohatil o svoje klasické streetwearové prvky.

kúpiť čierny model
Footshop
Zdroj: Footshop

Môžeš sa teda tešiť na niekoľko zmien, ktoré kombinujú outdoorovú obuv so štýlom ulíc veľkých miest. Oproti pôvodnému modelu dizajnéri mierne zmenili riešenie bočnej konštrukcie. Nové sú však aj očká na šnúrky D-rings, pútko na jazyku aj na päte alebo k podrážke priskrutkovaná plaketa. Tá spomína spoluprácu dvoch českých priekopníkov v oblasti obuvi. Topánka zároveň vyzdvihuje trend Urban Hiking, ktorý dizajnéri premietli na boky topánok. Zdobia ich pre mestských objaviteľov symbolické vrstevnice.

Topánky si zaobstaráš v dvoch farebných vyhotoveniach. Prvá ja klasická čierna farba, ktorá sa ako nestarnúca klasika hodí azda ku každému outfitu. Pokiaľ však cítiš, že čierna nie je to pravé, môžeš siahnuť po odtieni caramel, ktorý zdobia svetlé šnúrky a čierne lemovanie v oblasti členkov.

kúpiť model caramel
Footshop
Zdroj: Footshop

Dôraz na lokálne značky

Veľkým plusom nového modelu je, že vychádza zo spolupráce zavedených českých firiem s dôrazom na lokálnosť. Ako Footshop, tak aj Vasky si potrpia predovšetkým na kvalitné spracovanie a poctivú ručnú výrobu topánok, ktoré navyše vydržia nejednu sezónu. Footshop x Vasky Urban Hiking si môžeš zaobstarať v dvoch farebných variáciách už od 20. novembra.

Na Footshope si vyberieš, aké vyhotovenie sa ti páči viac, a ďalej už je len na tebe, aké nové miesta v nich objavíš. Či už sa vydáš preskúmať najrôznejšie vyhliadky v parkoch a lesoch, alebo chceš jednoducho len spoľahlivú zimnú topánku, ktorá ťa udrží v teple v chladných zimných uliciach. Footshop x Vasky Urban Hiking ti určite v zime dobre poslúžia. 

FootshopFootshopFootshopFootshop
Zobraziť galériu
(8)
Domov
Zdieľať
Diskusia