Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2021, 11:11
Čas čítania 0:56
Dominik Vetrák

Leonardo DiCaprio zachraňuje planétu pred kométou. Konšpirátori chcú radšej kométu vyťažiť, aj keď to zničí Zem

Leonardo DiCaprio zachraňuje planétu pred kométou. Konšpirátori chcú radšej kométu vyťažiť, aj keď to zničí Zem
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY DON’T LOOK UP
Uložiť Uložené

Premiéry sa dočkáme už na Vianoce 2021.

Don’t Look Up je jeden z najočakávanejších filmov roka. Naše očakávania najnovší trailer ešte viac zvýšil a my sa už nemôžeme dočkať premiéry na Netflixe, ktorá sa uskutoční 24. decembra. 

V katastrofickej komédii sa dvojica astronómov pokúsi varovať ľudstvo, o pol roka totiž Zem podľa ich zistení zasiahne kométa, ktorá má zničiť všetok pozemský život. Hlavnú rolu stvárni Jennifer Lawrence. Partnera jej bude robiť Leonardo DiCaprio, s ktorým sa pokúsi ľudí presvedčiť, že túto hrozbu musia brať seriózne.

Odporúčané
KOMENTÁR: Prečo sa ti páči Red Notice, zatiaľ čo iní diváci spoločne s recenzentmi film pochovali? Odpoveď ťa nepoteší KOMENTÁR: Prečo sa ti páči Red Notice, zatiaľ čo iní diváci spoločne s recenzentmi film pochovali? Odpoveď ťa nepoteší 16. novembra 2021, 17:30

Ako však vidíš v traileri nižšie, baví sa na tom ako prezidentka USA (Meryl Streep parodujúca Donalda Trumpa), tak aj jej syn (Jonah Hill), ktorý jej je v Bielom dome pravou rukou. Nepôjde teda o klasický katastrofický film. Namiesto toho budeme svedkami bizarných ukážok toho, ako sa na takéto udalosti dá pozerať cez okuliare komédie.

Film však bude odrážať aj chamtivosť ľudí, nebezpečenstvo konšpiračných teórií a viacero ďalších súčasných tém, ktoré trápia našu spoločnosť. Okrem spomenutých vynikajúcich hercov hrajú vo filme ďalší, ako napríklad Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Himesh Patel, Matthew Perry, Chris Evans, Tyler Perry, Mark Rylance či Ron Perlman.

Herci mali pri výrobe filmu dostatočne voľnú ruku. Režisér Adam McKay prezradil, že natočili dlhú improvizačnú scénu, v ktorej sa medzi sebou rozprávali DiCaprio, Lawrence, Streep, Hill a Rob Morgan. Prvá verzia mala 16 minút, vzhľadom na dĺžku filmu a jej tempo ju však museli zostrihať. Azda ju teda uvidíme po premiére filmu nejakým spôsobom celú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia