Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2021, 21:30
Čas čítania 2:24
Dominik Vetrák

Marvel ukázal prvé zábery zo She-Hulk, Moon Knighta aj Ms. Marvel. Odhalil pritom takmer 10 ďalších a nových seriálov

Marvel ukázal prvé zábery zo She-Hulk, Moon Knighta aj Ms. Marvel. Odhalil pritom takmer 10 ďalších a nových seriálov
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY MARVEL FILMY A SERIÁLY NOVÝ MARVEL FILM
Uložiť Uložené

Marvel Studios a Disney odhalili ďalších vyše 10 dôvodov, prečo si budeš platiť Disney+.

12. novembra sa uskutočnil Disney+ Day. Spoločnosť tak oslávila 2 roky od spustenia svojej streamingovej platformy, ktorá u nás stále nie je dostupná. A to dnes zamrzí zase o niečo viac, keď vidíme, aké úžasne vyzerajúce seriály nielen zo sveta Marvelu sa tam dajú pozerať.

Odporúčané
Vychádzajúca hviezda Hollywoodu: Jonathan Majors, ktorý ovládol Disney+, Netflix, HBO a chystá sa do Creed 3 a Avengers Vychádzajúca hviezda Hollywoodu: Jonathan Majors, ktorý ovládol Disney+, Netflix, HBO a chystá sa do Creed 3 a Avengers 10. novembra 2021, 12:30

Dnes na platforme nájdeš aj prvé zábery z očakávaných seriálov ako Moon Knight, Ms. Marvel či She-Hulk.

Začneme Moon Knightom. „Béčkovú verziu marvelovského Batmana“, ktorý získa schopnosti od egyptského boha, si zahrá skvelý Oscar Isaac. Moon Knight je civilným menom Marc Spencer a okrem superhrdinských schopností trpí tým, že má v hlave 4 osobnosti (preto počuješ v teaseri rôzne prízvuky). Viac sa o tejto postave dozvieš tu.

Ms. Marvel uvidíme zrejme až v druhom polroku 2022. Seriál mal mať premiéru pôvodne ešte tento rok, no netušíme, čo zapríčinilo taký dlhý odklad. Hrdinka sa volá Kamala Khan, fanúšikuje Captain Marvel a jej schopnosti jej dovoľujú zväčšovať časti svojho tela. Seriál režírovali Adil El Arbi a Bilall Fallah (Bad Boys for Life). Kamala bude mať dôležitú rolu aj v celovečernej snímke The Marvels (Captain Marvel 2). Viac sa o nej dozvieš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia