Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2021, 12:30
Čas čítania 1:35
Dominik Vetrák

Vychádzajúca hviezda Hollywoodu: Jonathan Majors, ktorý ovládol Disney+, Netflix, HBO a chystá sa do Creed 3 a Avengers

Vychádzajúca hviezda Hollywoodu: Jonathan Majors, ktorý ovládol Disney+, Netflix, HBO a chystá sa do Creed 3 a Avengers
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY JONATHAN MAJORS
Uložiť Uložené

Zapamätaj si meno Jonathan Majors. V Hollywoode ešte párkrát odznie.

Jonathan Majors má 32 rokov a v Hollywoode je aktívny od roku 2017. Len v roku 2016 pritom ukončil Školu drámy na Yalovej univerzite. Divadlo a herectvo ho zachránili, keďže Jonathan predtým aj prespával v aute, mal dve práce a v mladosti kradol. Svoju prvú rolu získal ešte ako študent Yalovej univerzity, keď ho obsadili do minisérie When We Rise.

Následne sa mu začali hrnúť ponuky a postupne si zahral s Christianom Balom v Hostiles či s Matthewom McConaugheym vo White Boy Rick. Účinkoval aj v slabších či vyložene zlých filmoch, ako Gully či Out of Blue, no a poznať ho môžeš aj z filmov Captive State a Jungleland. Skutočný prelom v kariére prišiel až s nezávislou drámou The Last Black Man in San Francisco.

Odporúčané
RECENZIA: The Harder They Fall RECENZIA: The Harder They Fall 8. novembra 2021, 16:30

Ide o veľmi pomalú konverzačku a klasickú „artovinu“ s minimalistickým dejom a pár hercami. Nešlo o nič výnimočné, no Majorsovi sa vďaka jeho role podarilo osloviť hollywoodskych producentov a režisérov. Uvedomili si, že v ňom drieme veľký potenciál, a tak ho obsadili do vlajkovej lode HBO – seriálu Lovecraft Country. 

Seriál mal svoje chyby, no nám sa páčil a dúfali sme, že dostane 2. sériu, ktorá by sa v niektorých aspektoch zlepšila. Bohužiaľ, HBO seriál zrušilo. Majors v ňom však bol vynikajúci, podobne ako jeho hereckí kolegovia. V tom istom roku účinkoval aj vo vojnovej dráme Da 5 Bloods od Spika Leeho. Snímka ako taká neohúrila, no Majors si upevnil svoju pozíciu vychádzajúceho talentu.

Domov
Zdieľať
Diskusia