Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2021, 16:30
Čas čítania 2:58
Dominik Vetrák

RECENZIA: The Harder They Fall

RECENZIA: The Harder They Fall
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY FILMY 2021 NETFLIX NETFLIX FILMY NETFLIX FILMY 2021 NOVÉ FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXE THE HARDER THEY FALL
Uložiť Uložené

Oplatí sa vidieť novinku od Netflixu?

The Harder They Fall sme chválili, už keď sme písali o prvom traileri. Westernová snímka s hereckým obsadením zloženým takmer výhradne z afroamerických hercov, vyzerala úžasne v každom aspekte. Pozitívne boli aj prvé recenzie. Film sme si v očakávaní pozreli a rozhodne nás potešil, aj keď sme niekoľko chýb určite našli.

Dej sa zameriava na kovboja menom Nat Love (Jonathan Majors). Ten celý svoj život loví gang, ktorého členovia mu ako 10-ročnému pred očami zabili matku a otca. Posledným preživším je Rufus Buck, ktorý má hniť až do konca života v base. Keď sa z nej však dostane, Nat a jeho partia, zložená zo šerifa (Delroy Lindo), z bývalej milenky (Zazie Beetz) a jeho ďalších známych, sa ho rozhodne zabiť.

Odporúčané
Svet Marvelu: Kto sú postavy v potitulkových scénach Eternals, aká je budúcnosť Thanosa v MCU a kým sa stane Kit Harington? Svet Marvelu: Kto sú postavy v potitulkových scénach Eternals, aká je budúcnosť Thanosa v MCU a kým sa stane Kit Harington? 5. novembra 2021, 18:30

No Rufus Buck je obklopený desiatkami pištoľníkov, z ktorých najviac vynikajú Cherokee Bill (Lakeith Stanfield) a Trudy (Regina King). Snímka má neuveriteľne nabitý herecký ansámbel. Ten svoje kvality aj potvrdil, a tak sa o hereckú zložku nemusíš obávať.

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia