Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2021, 13:41
Čas čítania 0:42
Ivan Koribanič

Rodinu Diega Maradonu čakajú netradičné Vianoce plné dražieb. Futbalista po sebe zanechal dlh 86 miliónov €

ŠPORT DIEGO MARADONA FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Smrť Diega Maradonu odkryla obrovské dlhy, ktorých sa chce jeho rodina zbaviť.

Ešte v januári to podľa argentina.as bolo „iba“ 26 miliónov eur, v súčasnosti je dlh vo výške okolo 86 miliónov eur. Diego Maradona bol známy tým, že sa rád prezentoval luxusom. Práve luxusu sa rodina pre dlhy potrebuje zbaviť. 19. decembra začnú pozostalí s dražbou dvoch nehnuteľností. Ide o kaštieľ s bazénom v prominentnej časti Buenos Aires. Druhou nehnuteľnosťou je dom s bazénom v letovisku Mar de Plata.

Okrem toho sa na splatenie dlhov použijú aj peniaze z dražby troch áut. S vyvolávacou cenou 225-tisíc dolárov ide o BMW 750i. BMW M4 bude mať cenovku so 165-tisíc dolármi a Hyundai H1 s 38-tisíc dolármi. Rodina zároveň zhromažďuje aj majetok ako televízory, fitnesové vybavenie či obrazy, ktoré plánuje neskôr takisto predať. Osobné veci ako dresy a ocenenia sa pre citovú väzbu dražiť nebudú, tie si rodina ponechá.

Majster sveta z roku 1986 zomrel 25. novembra 2020 vo svojom dome v Argentíne. Súdna pitva ukázala, že príčinou smrti bolo zlyhanie srdca, ktoré vážilo 503 gramov, čo je dvojnásobok štandardnej hmotnosti. Na anomálii sa podpísala najmä Diegova zlá životospráva v spojení s drogami a alkoholom.

Domov
Zdieľať
Diskusia