Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2021, 7:56
Čas čítania 0:58
Viktor Kniš

Kanye West odsudzuje hnutie #MeToo a stereotypizuje Židov ako biznismenov

Kanye West odsudzuje hnutie #MeToo a stereotypizuje Židov ako biznismenov
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen – NRK P3/volně k užití
NEWS KANYE WEST
Uložiť Uložené

Raper a podnikateľ v dvaapolhodinovom rozhovore rozpráva o kontroverzných témach a vysvetľuje, prečo si zavolal Marilyna Mansona do pravidelného kresťanského formátu Sunday Service.

Kanye West v rozhovore pre Revolt TV vysvetľoval, prečo vystupoval na jednom pódiu s Marylinom Mansonom, ktorého obvinili zo sexuálneho obťažovania. Proti kontroverznému spevákovi svedčí minimálne 5 údajných obetí, on všetky obvinenia popiera.

Ye sa za Mansona postavil a odsúdil hnutie #MeToo, ktoré bojuje proti zneužívaniu žien v celebritnom priemysle aj mimo neho. 

Raper zľahčoval situáciu okolo Marilyna Mansona a tvrdí, že obviniť dnes už môžu kohokoľvek. „Sú medzi nami aj ženy, ktoré si prešli naozaj vážnymi vecami, napríklad ich proti ich vôli zatiahli do tmavej uličky – to je niečo iné ako objatie, ale klasifikuje sa to ako to isté,“ sťažuje sa Kanye West, naznačujúc, že za obťažovanie možno považovať len naozaj veľmi závažné formy konania proti vôli ženy.

Domov
Zdieľať
Diskusia