Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2021, 14:02
Čas čítania 0:55
Viktor Kniš

Prezidentka Čaputová reaguje na Tarabu: Ľudskej zlobe a hlúposti musím v živote čeliť, ale moje deti z toho vynechajte!

Prezidentka Čaputová reaguje na Tarabu: Ľudskej zlobe a hlúposti musím v živote čeliť, ale moje deti z toho vynechajte!
Zdroj: TASR - Martin Baumann
NEWS ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Prezidentka Zuzana Čaputová cez Faceboook zareagovala na poslanca Tomáša Tarabu, ktorý zaútočil na jej dcéru.

Prezidentka Zuzana Čaputová sa vyjadrila k útoku poslanca Národnej rady Tomáša Tarabu, ktorý na svojom facebookovom profile pranieruje jej dcéru. Hlava štátu krok odídenca od extrémistov nazvala politickým dnom, pretože je zjavné, že na ňu Taraba takto útočí cez jej 17-ročnú dcéru. 

„Poslanec Taraba by sa o moju dcéru nikdy nezaujímal, keby to nesúviselo s mojou funkciou. Ľudskej zlobe a hlúposti musím v živote čeliť, ale moje deti z toho vynechajte,“ odkázala prezidentka poslancovi Tarabovi, ktorý sa do parlamentu dostal vďaka extrémistickej ĽSNS.

Tarabov status, kde šikanuje 17-ročné dievča, bude riešiť aj polícia a čaká ho trestnoprávna dohra. „Osoba, ktorá by mala byť vysokou autoritou, sa rozhodla podhodiť na verejný lynč mladistvé dievča, ktoré nemá ani 18 rokov. Je úplne jedno, o koho dcéru ide. Je to bezbrehý útok na dieťa len kvôli jeho vzhľadu,“ konštatujú policajti na Facebooku. Ide podľa nich o  exemplárny prípad šikanovania cez internet, ktorý treba potrestať. 

Poslanec Národnej rady situáciu zľahčuje a tvrdí, že slová, ktoré napísal, nie sú útokom. Vraj nerozumie, čo je na jeho statuse pohoršujúce.

Taraba sa preslávil aj svojím podnikaním s kriminálnikom Petrom Koščom, ktorý je momentálne na úteku a je po ňom vyhlásené medzinárodné pátranie. Košč má blízko k politikom Smeru aj k tajným službám a je obvinený z korupcie v súvislosti so skupinou sýkorovcov. Taraba spolu s Koščom profitovali zo štátnej zákazky cez spoločnosť Dast, vďaka čomu za dlhé roky zarobili milióny eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia