Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2021, 13:15
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Sám doma je späť v traileri na nový film od Disney+. Macaulaya Culkina vystriedal tento herec

Sám doma je späť v traileri na nový film od Disney+. Macaulaya Culkina vystriedal tento herec
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY SÁM DOMA
Uložiť Uložené

Nový film Sám doma sa dostane na Disney+ už tento rok.

Disney+ uvedie 12. novembra Home Sweet Home Alone, pokračovanie slávneho Home Alone (Sám doma). V traileri môžeš vidieť policajta s menom McAllister. Ide o Buzza, ktorého si zahral rovnaký herec – Devin Ratray.

Originál nám v dvoch skvelých dieloch s Macaulayom Culkinom zahrieva srdcia už vyše 30 rokov a nezdá sa, že by sa to niekedy zmenilo. Disney sa pokúša značku udržať nažive a obohatiť ňou aspoň svoju streamovaciu platformu Disney+, no prvý trailer naznačuje, že moderná verzia tak dobre fungovať nebude. 

Odporúčané
Slovenský vývojár Jura Jánošíka nám prezradil, koľko ho stálo vytvoriť hru a ako sa dostal na Steam (Rozhovor) Slovenský vývojár Jura Jánošíka nám prezradil, koľko ho stálo vytvoriť hru a ako sa dostal na Steam (Rozhovor) 12. októbra 2021, 9:28

Tvorcovia museli nahradiť Culkina v role Kevina, čo je asi nemožné. Charizma a nevinnosť tohto malého chlapca držali celý film pohromade a Archie Yates (Jojo Rabbit) bude mať čo robiť, aby mu dokázal sekundovať. Zlodejov v podaní Joea Pesciho a Daniela Sterna nahradili noví herci, no a či sa to podarilo, už rozhodni sám. Režíroval Dan Mazer (Dirty Grandpa, Who is America?).

Domov
Zdieľať
Diskusia