Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. októbra 2021, 18:47
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Timothée Chalamet hrá Willyho Wonku. Zobrazí mladšiu verziu postavy Johnnyho Deppa a podľa všetkého bude film muzikál

Timothée Chalamet hrá Willyho Wonku. Zobrazí mladšiu verziu postavy Johnnyho Deppa a podľa všetkého bude film muzikál
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY WONKA
Uložiť Uložené

Wonka dorazí do kín až v roku 2023.

Timothée Chalamet začal natáčať prequelový film o Willym Wonkovi, šéfovi továrne na čokoládu zo svetoznámej rozprávky Charlie a továreň na čokoládu. V minulosti túto postavu stvárnili Gene Wilder a Johnny Depp. Táto verzia však zachytí Willyho Wonku v oveľa mladšom veku. O filme Timothée rozprával pre Time.

Odporúčané
Slovenský vývojár Jura Jánošíka nám prezradil, koľko ho stálo vytvoriť hru a ako sa dostal na Steam (Rozhovor) Slovenský vývojár Jura Jánošíka nám prezradil, koľko ho stálo vytvoriť hru a ako sa dostal na Steam (Rozhovor) 12. októbra 2021, 9:28

Sčasti pôjde o muzikál, takže bude obsahovať veľa tancovania a spievania. Skladby údajne napísal Neil Hannon z kapely The Divine Comedy a Chalamet bude jedným z hercov, ktorí budú reálne spievať. Potvrdil to sám Chalamet.

Okrem neho si vo filme zahrajú aj Keegan-Michael Key, Tom Davis, Simon Farnaby, Rowan Atkinson (Mr. Bean), Sally Hawkins a Olivia Colman. Premiéra je naplánovaná na 17. marec 2023 a réžie sa chopil Paul King, ktorý natočil oba diely podareného Paddingtona. Na scenári spolupracoval so Simonom Farnabym, ktorý mu pomáhal aj s Paddingtonom. O projekte sme prvýkrát informovali ešte vo februári 2018.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet)

Domov
Zdieľať
Diskusia