Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2021, 9:18
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Justin Bieber zobral babičku na párty, aby zabudla na smrť manžela. S Diane Keaton pijú jeden drink za druhým a užívajú si moment

NEWS JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Justin Bieber vydáva videoklip ku skladbe Ghost a aj tri nové skladby, ktorými uzatvára ďalšiu etapu svojej kariéry. Projekt Justice je dnešným dňom kompletný.

Justin Bieber dnešným dňom uzatvára ďalšiu etapu svojej kariéry. K projektu Justice pridáva posledné tri skladby a fanúšikovia sa dočkali aj nového videoklipu k pesničke, ktorá v dvadsiatke ostatných zapadla. Ide pritom o lyricky aj významovo zásadný počin v kariére speváka.

V skladbe Ghost opisuje bezprostredné pocity po strate blízkej osoby, vizuálnu stránku však poňal diametrálne odlišne. S filmovou „babičkou“ Diane Keaton oslavujú život, pretože vedia, že smútkom nič nevyriešia. 

Popový spevák zároveň sprostredkoval jedinečný odkaz, ktorý spočíva v tom, že mladí ľudia si dnes podľa neho neuvedomujú, že zajtrajšok nemusí prísť. Justin Bieber všetkým pripomína, že každý život je síce pominuteľný, ale napriek tomu by sme nemali strácať nádej.

Domov
Zdieľať
Diskusia