Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2021, 6:26
Čas čítania 0:59
Richard Balog

Balenciaga nadviazala spoluprácu s videohrou Fortnite. Výsledkom sú reálne aj digitálne módne modely

Balenciaga nadviazala spoluprácu s videohrou Fortnite. Výsledkom sú reálne aj digitálne módne modely
Zdroj: Balenciaga/Fortnite/propagační materiál/volně k užití
MÓDA FORTNITE
Uložiť Uložené

Jednotlivé modely oblečenia sú už teraz dostupné vo vybraných kamenných predajniach aj v online obchode francúzskeho módneho domu.

Reálny život sa čoraz častejšie prelína s virtuálnym a tento trend zachytili už aj známe módne domy. V marci tohto roka nám vedenie spoločnosti Gucci predstavilo digitálne tenisky za 10 eur a ešte ďalej zašiel návrhár Demna Gvasalia, keď na prezentáciu novej kolekcie využil videohru. S ňou módnemu domu Balenciaga pomohlo štúdio Epic Games a tentoraz sa karta otočila. 

Výsledkom je spolupráca medzi značkou Balenciaga a videohrou Fortnite. V predaji je hneď niekoľko modelov klasického merchu vrátane mikín, tričiek a košieľ s logom, ale taktiež extravagantných kostýmov typických pre tvorbu gruzínskeho návrhára. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Fortnite (@fortnite)

Odporúčané
Čo si obliecť počas jesene? Vybrali sme 6 štýlov búnd a kabátov, ktoré skvelo doplnia každý šatník  Čo si obliecť počas jesene? Vybrali sme 6 štýlov búnd a kabátov, ktoré skvelo doplnia každý šatník 19. septembra 2021, 16:28

Do jednotlivých modelov s názvom Balenciaga Fit Sets tvorcovia populárnej videohry obliekli najpopulárnejšie postavy, a to Ramireza, Knighta, Banshee a Dogga. Každý model vytvorili módni dizajnéri tak, aby digitálne prebral najnovší dizajn značky. Ponuku doplnili aj o krompáče, klzáky či iné doplnky typické pre Fortnite. 

Domov
Zdieľať
Diskusia