Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2021, 9:04
Čas čítania 0:52
Viktor Kniš

VIDEO: Polícia zadržala 4 futbalistov Argentíny počas zápasu s Brazíliou za nedodržanie protikoronavírusových opatrení

VIDEO: Polícia zadržala 4 futbalistov Argentíny počas zápasu s Brazíliou za nedodržanie protikoronavírusových opatrení
Zdroj: MB Media/Getty Images
ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Štvorica hráčov podľa federálnej polície uviedla pri príchode nepravdivé informácie.

Štyria hráči Argentíny podľa brazílskej federálnej polície nedodržali protikoronavírusové opatrenia a na futbalový zápas nastúpili napriek tomu, že mali byť v karanténe. Podľa šéfa zdravotníckej organizácie v Brazílii Emiliana Buendiu, Emiliana Martineza, Cristiana Romera a Giovaniho Lo Celsa z krajiny deportujú, informuje goal.com

Po hráčov si prišli policajti priamo na ihrisko približne 7 minút po začiatku stretnutia. Na štadióne aj na trávniku vznikol chaos, divákom nebolo minimálne pár minút známe, čo presne sa deje. Keď sa ukázalo, že polícia rieši nedodržanie protikoronavírusových opatrení, organizátori sa rozhodli stretnutie predčasne zrušiť a hráči odišli do šatní. 

Brazílske úrady upozorňujú, že futbalisti klamali vo formulároch aj napriek tomu, že prichádzali z krajiny, pre ktorú platia špeciálne podmienky. Ich súčasťou je aj 14-dňová domáca karanténa. „Hráči, ktorí pricestovali z Caracasu do Guarulhosu, deklarovali, že počas minulých dvoch týždňov sa nezdržovali ani v jednej z krajín, pre ktorú platia obmedzenia,“ znie stanovisko brazílskeho zdravotníckeho úradu. 

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

O ďalších krokoch v rámci kvalifikačného zápasu na majstrovstvá sveta rozhodne FIFA, ktorá bude postupovať na základe oficiálnej správy rozhodcu a delegáta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia