Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2021, 19:36
Čas čítania 1:08
Ema Stanovská

VIDEO: Smrteľný útok aligátora, plávajúci delfín a stromy vytrhnuté z koreňov. Takto hurikán Ida pustošil americké pobrežie

NEWS PRÍRODNÉ KATASTROFY
Uložiť Uložené

Muža mal aligátor napadnúť v jeho vlastnej zaplavenej záhrade.

V nedeľu zasiahol štát Louisiana jeden z najsilnejších hurikánov v dejinách USA menom Ida. Podľa portálu Independent doteraz potvrdili štyri úmrtia spôsobené hurikánom a evakuovali tisícky ľudí. Medzi obeťami je aj 71-ročný muž, ktorý vraj prišiel o život po tom, čo ho v jeho zaplavenej záhrade napadol aligátor. Smrť muža stále vyšetrujú.

Jeden z miestnych šerifov Randy Wilson upozornil obyvateľov, aby boli „mimoriadne ostražití“, pretože zvieratá môžu byť v dôsledku búrky mimo svojich zvyčajných biotopov.

V súvislosti s touto prírodnou katastrofou sa na Twitteri objavilo množstvo videí a záberov, ktoré vyzerajú ako z apokalyptického filmu. V jednom videu dokonca zreteľne vidieť, ako na hladine zaplaveného mesta pláva delfín.

Domov
Zdieľať
Diskusia