Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2021, 11:22
Čas čítania 0:56
Lukáš Čelka

Fanúšik pracoval na móde Titanic do starej českej Mafie 15 rokov. Loď v hre vymodeloval so všetkými detailmi

Fanúšik pracoval na móde Titanic do starej českej Mafie 15 rokov. Loď v hre vymodeloval so všetkými detailmi
Zdroj: 2K Games
MAFIA
Uložiť Uložené

Na čase vývoja sa odrazilo aj detailné spracovanie interiéru lode, ktorým sa chcel autor priblížiť čo najbližšie k realite.

Fanúšikom českej klasiky Mafia: The City of Lost Heaven sa vďaka amatérskemu vývojárovi opäť rozbúchali srdcia. Prežiť nostalgické chvíľky s Tomom, Pauliem a so Salierim teraz môžu na legendárnej lodi Titanic, ktorú do starého enginu hry vymodeloval Robin Bongraarts so svojimi kolegami.

Vývoj mu pritom trval oveľa dlhšie, než predpokladal. Detailné vytvorenie honosného interiéru lode tak, aby sa čo najviac priblížil k realite, mu zabralo neuveriteľných 15 rokov.

Ako Robin Bongraarts vysvetlil v rozhovore pre portál Eurogamer, keď na projekte začal pracovať ešte v roku 2006, jeho víziou bolo dokončiť ho do troch mesiacov. „Keďže som nemal poňatia o vývoji herných módov ani o tom, aká zložitá a veľká loď bol Titanic v skutočnosti, myslel som si, že to bude hotové za okamih.“ 

Domov
Zdieľať
Diskusia