Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2021, 6:04
Čas čítania 0:25
Jakub Paulík

Kňaz sa dal pochovať zaživa, chcel vstať z mŕtvych ako Ježiš. Z hrobu ho vykopali mŕtveho

Kňaz sa dal pochovať zaživa, chcel vstať z mŕtvych ako Ježiš. Z hrobu ho vykopali mŕtveho
Zdroj: Flickr/Fredrik Andreasson/volně k užití
ZAUJÍMAVOSTI SMRŤ
Uložiť Uložené

Jeho traja pomocníci pomohli kňazovi na druhý svet.

Kňaz zo Zambie plánoval napodobniť zmŕtvychvstanie Ježiša Krista. Iba 22-ročný duchovný požiadal trojicu pomocníkov o to, aby ho zviazali a pochovali do jamy. Riskoval pri tom, že pri nevydarenom pokuse o vzkriesenie po sebe zanechá tehotnú partnerku.

Odporúčané
Z bankrotu k miliardám. Ako Marvel padol na dno, predal svoje postavy a stal sa najúspešnejšou značkou na svete? Z bankrotu k miliardám. Ako Marvel padol na dno, predal svoje postavy a stal sa najúspešnejšou značkou na svete? 26. augusta 2021, 12:30

Sakara veril, že slovami „urobte to na moju pamiatku“ Ježiš veriacim kázal, aby podstúpili vzkriesenie aj oni, píše Daily Mail. Po troch dňoch však z hrobu vykopali iba kňazovo mŕtve telo.

Nad kňazom sa všemožne pokúšali vykonať rôzne duchovné rituály, no k očakávanému vzkrieseniu nedošlo. Polícia pre obetavých asistentov, ktorí kňaza nechtiac zabili, nemala žiadne pochopenie. Jeden z nich sa dobrovoľne prihlásil na polícii a po ostatných v súčasnosti pátrajú.

Domov
Zdieľať
Diskusia