Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2021, 13:13
Čas čítania 1:15
Dominik Vetrák

Eternals v traileri vysvetlia, prečo nebojovali proti Thanosovi. Jeden z nich je v podstate marvelovský Superman

Eternals v traileri vysvetlia, prečo nebojovali proti Thanosovi. Jeden z nich je v podstate marvelovský Superman
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY ETERNALS
Uložiť Uložené

Sleduj nový a poriadne akčný trailer na Eternals.

Eternals vyzerajú úžasne. Na rozdiel od ďalšej marvelovky Shang-Chi si režisérka Chloe Zhao presadila, že bude natáčať čo najviac scén s reálnymi kulisami a v prírode. Nechcela sa spoliehať len na vizuálne triky a digitálne pozadia. A v traileri je to aj cítiť. Okrem toho sme v ňom videli veľké množstvo blockbusterových, akčných scén, pričom niektoré postavy nám predviedli aj svoje schopnosti.

Zaujal Ikarus v podaní Richarda Maddena, ktorý dokáže lietať, má supersilu a z očí šľahá laser. Je to o čosi menej komplexná postava ako Superman, no aj tak sa na neho tešíme. Trailer sa zaoberá aj otázkou, prečo Eternals nebojovali proti Thanosovi či inému nepriateľovi. Vo filme nám to tvorcovia detailne vysvetlia. Zrejme to bude mať niečo spoločné s bytosťami Celestials, ktoré Eternals vlastne stvorili. 

Títo konkrétni Eternals prišli na Zem pred 7 000 rokmi. Za ten čas sa roztrúsili na rôzne miesta, no istá hrozba ich spojí dokopy, aby tak mohli planétu Zem ochrániť. Bojíme sa len toho, že všetci záporáci budú digitálne bezcharakterové obludy. Thanos nám však ukázal, že aj digitálna postava dokáže ohúriť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia