Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2021, 12:31
Čas čítania 1:05
Martin Adam Pavlík

Popularita PSG vďaka Messimu prudko vystrelila. Majiteľ klubu sa bojí, že futbalista požiada o zvýšenie platu

Popularita PSG vďaka Messimu prudko vystrelila. Majiteľ klubu sa bojí, že futbalista požiada o zvýšenie platu
Zdroj: Getty Images/Alex Caparros
OSOBNOSTI FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Účet klubu na Instagrame narástol za pár dní z približne 38 miliónov sledovateľov na vyše 44 miliónov.

Už je spečatené, že Paríž sa stane novým domovom argentínskeho futbalového mága Lionela Messiho. Ako uvádza BBC, s klubom Paris Saint-Germain bývalý útočník FC Barcelona podpísal zmluvu na dva roky, pričom podľa novinára Fabrizia Romana by mal mať za sezónu neuveriteľných 35 miliónov eur.

V novom pôsobisku bude nosiť dres s číslom 30, s ktorým začínal v Katalánsku svoju profesionálnu kariéru v rokoch 2004 až 2006. Fanúšikovia PSG tento fakt jasne privítali a vyzerá to tak, že francúzskemu klubu sa tento obrovský husársky kúsok začína vyplácať. Nárast počtu sledovateľov na Instagrame je signálom hovoriacim za všetko. Vzrástol totiž približne z 38 miliónov na viac ako 44 miliónov.


Ako uvádza Sportnet, katarský majiteľ PSG Nasser Al-Khelaifi sa vyjadril, že Messi so sebou prináša veľa pozitív pre klub najmä v komerčnej oblasti. Messiho dres s číslom 30 sa stal prakticky ihneď najžiadanejším artiklom v internetovom obchode PSG. Ako uvádza CBNC, klub dal do predaja 150 000 tričiek o 22.00 h britského času a vypredali sa do 7 minút.

Domov
Zdieľať
Diskusia