Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2021, 9:30
Čas čítania 6:05
Adam Novosad

„Experti“ na stávky sľubujú na Instagrame 2 500 eur mesačne za 20 minút práce denne. Ozvali sme sa im a zisťovali, ako fungujú

ZAUJÍMAVOSTI PENIAZE
Uložiť Uložené

Stávkovacie skupiny, kde si za poplatok môžeš zabezpečiť špeciálne tipy na zápasy, z ktorých zaručene zarobíš, nie sú žiadnou novinkou. Slovenskí influenceri však v poslednom čase propagujú špekulantov, pri ktorých blikajú varovné kontrolky.

Napíš mi na Instagrame a ja ťa naučím, ako okamžite začať zarábať 2 500 eur mesačne. Takto sa prezentujú mladíci pod prezývkami Big Pappy a Jakub Majetsky. Podľa svojej virtuálnej persóny žijú v Dubaji, jazdia na lamborghini a pokojne by ich profil Rich Kids of Instagram mohol zahrnúť medzi svoje fotografie.

Big Pappy nie je jediný, kto sa dnes snaží lákať ľudí cez sociálne siete na život profesionálneho športového stávkara. Stačí sa ozvať do súkromných správ, pokochať sa neuveriteľne úspešnými bezplatnými tipmi, z ktorých vyjde minimálne 90 percent, a nechať sa nalákať na platené tipy. Svet platených športových tipov je však oveľa komplikovanejší.

Odporúčané
Päť kôl divokého sexu za jedinú noc napriek zákazu, ale mínus 30-tisíc eur. Ako dopadlo Too Hot to Handle po brazílsky? Päť kôl divokého sexu za jedinú noc napriek zákazu, ale mínus 30-tisíc eur. Ako dopadlo Too Hot to Handle po brazílsky? 4. augusta 2021, 10:30

My sme si praktiky neomylných tipérov všimli na slovenskom Instagrame, a tak nás zaujímalo, ako funguje ich svet. Napísali sme im z bežného profilu, aby netušili, že sa len pokúšame zistiť, akým štýlom pracujú a na čom vlastne zarábajú. Zahrali sme sa na naivných používateľov internetu, ktorí narazili na možnosť rýchlo si zarobiť veľké peniaze, a tak sme mohli pôsobiť ako ideálna obeť.

V tomto článku si prečítaš:
  • Ako sa „odborníci“ na stávky snažia nalákať ľudí na luxusný život.
  • Koľko tisíc si vraj môžeš zarobiť stávkovaním.
  • Čo nám Big Pappy a Jakub Majetsky odporučili.
  • Ktorí slovenskí influenceri pofidérnych stávkarov zdieľali.
  • Ako influenceri vysvetľujú, že kývli na takéto spolupráce.
  • Kam máš podľa stávkarov vložiť svoje peniaze.
  • Aká varovná kontrolka ti musí zasvietiť.
stávkar
Zdroj: Instagram

Za 20 minút denne výplata nad 2 500 eur

Modus operandi špekulantov zo sveta športového tipovania je jednoduchý. Na Instagrame prezentujú luxusný život, najčastejšie v exotickom Dubaji, kde si podľa svojich príspevkov užívajú život ako z rozprávky. Dennodenne zdieľajú nové príbehy na Instagrame, v ktorých svojich followerov vyzývajú, nech sa neboja, napíšu im do súkromných správ a začnú „točiť“ peniaze tak ako oni sami.

Nás zaujímalo, ako svoj životný štýl okomentujú samotní tipéri. „Som veľmi rád, že som pre teba inšpiráciou. Narodil som sa v Holandsku, ale pred tromi rokmi som odletel do Dubaja a uvedomil som si, že je to pre mňa najlepšie mesto. Nikde inde som nevidel takú koncentráciu úspešných ľudí ako tu, tak som sa rozhodol zostať a rásť,“ vysvetľoval nám Jakub Majetsky v súkromných správach.

stávkar
Zdroj: Instagram

Big Pappy v reakcii na naše uznanie nezaostal za svojím kolegom. „Nie je potrebné závidieť mi. Lepšie je vziať si príklad a využiť všetky príležitosti, ktoré k tebe prídu,“ vysvetľoval tipér.

Odporúčané
Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé?       Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé? 27. marca 2024, 9:30

Vo svojich príbehoch sa chváli životným štýlom, ktorý by chcel možno žiť každý z nás. „Život v Dubaji je drahý, ale platíš za komfort, inovácie, nádherné počasie a bezpečnosť,“ tvrdí Big Pappy.

„Moje stávky sú vysoké a peniaze mi spravuje môj tím, takže pri tom môžem denne stráviť 15 minút alebo pracovať celý deň, od rána do noci,“ napísal nám Big Pappy. Jeho klienti vraj za 20 až 60 minút denne zarábajú od 2 500 eur mesačne.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 101804 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Čo nám Big Pappy a Jakub Majetsky odporučili.
  • Ktorí slovenskí influenceri promovali pofidérnych stávkarov.
  • Ako influenceri vysvetľujú, že kývli na takéto spolupráce.
  • Kam máš podľa stávkarov vložiť svoje peniaze.
  • Aká varovná kontrolka ti musí zasvietiť.
Domov
Zdieľať
Diskusia