Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2021, 21:39
Čas čítania 0:23
Viktor Kniš

VIDEO: Čo by mali podľa žien vyhodiť muži zo šatníka a naopak?

REFRESHER MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Mladých ľudí v uliciach hlavného mesta sme sa pýtali, ktoré kúsky oblečenia sa im na opačnom pohlaví nepáčia a ktoré, naopak, považujú za atraktívne.

Mladých Slovákov sme sa pýtali, ktoré kúsky oblečenia by podľa nich malo opačné pohlavie okamžite vyhodiť zo šatníka. Aj keď sa veľakrát zhodovali na obtiahnutých rifliach či legínach, v konečnom dôsledku môžeme za najfrekventovanejšiu považovať odpoveď, že každý by mal nosiť to, v čom sa cíti pohodlne a vyzerá spokojne. V uliciach Bratislavy sme sa pýtali aj na to, ktoré kúsky oblečenia považujú Slováci za atraktívne. 

Na záver sme ešte respondentov požiadali, aby nám ukázali profily na Instagrame, ktoré sú pre nich dávkou inšpirácie pri obliekaní, prípadne sa im jednoducho páči ich štýl. Viac sa dozvieš v samotnom videu. 

Odporúčané
Údajného sponzora Smeru a kamaráta Roberta Fica obvinili v korupčnej kauze, NAKA opäť zasahuje Údajného sponzora Smeru a kamaráta Roberta Fica obvinili v korupčnej kauze, NAKA opäť zasahuje 4. augusta 2021, 10:22
Domov
Zdieľať
Diskusia