Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s festivalom Hip Hop Žije. 
3. augusta 2021, 7:47
Čas čítania 1:18
Viktor Kniš

FOTO: Domaša po dvoch rokoch ožila (nielen) rapom, sleduj, ako to tam vyzeralo. Na Hip Hop Žije v Bojniciach ťa zoberieme zadarmo

KULTÚRA FESTIVAL HIP HOP ŽIJE
Uložiť Uložené

Organizátori festivalu Hip Hop Žije prichádzajú s novým projektom Hudba Žije, ktorý je síce multižánrový, ale zachováva si identitu aj kvalitu pôvodného konceptu.

Jedným z dôkazov, že sa všetko minimálne na čas vracia do starých koľají, je preplnená Domaša, ktorú organizátori podujatia Hip Hop Žije každý rok na dva dni zaplavia hudbou a jedinečnou atmosférou festivalu pod holým nebom.

Aj keď to tento rok bolo za výnimočných okolností a s výrazne obmedzenou kapacitou, fanúšikovia domáceho rapu vytvorili pre svojich obľúbených interpretov kulisu, akoby ich bolo desaťnásobne viac. 

Piatkové a sobotňajšie vystúpenia zachytili svojimi aparátmi Matúš Zeťák a Marek Sheen a ty máš teda možnosť aspoň prostredníctvom fotiek zistiť, že ďalšie zastávky už zmeškať jednoducho nemôžeš. 

Bojnice – 6. a 7. augusta 2021 (udalosť, lístky)
Bratislava – 20. a 21. augusta 2021 (udalosť, lístky)
Ostrava (CZ) – 4. septembra 2021 (udalosť, lístky)
Hip Hop Žije
Zdroj: HHŽ

Moshpity na Kuky band, veľa vody a žiadny dážď

Na Domaši sa počas zatiaľ posledného víkendu konal prvý ročník festivalu Hudba Žije. V skratke ide o multižánrovú verziu Hip Hop Žije, ktorú bez väčšieho prekvapenia ovládli chalani z Kuky bandu. Moshpit na ich čardášovú verziu hitu MDMS od Separa, Dameho a Smarta je jednoducho hmatateľným dôkazom, že príroda sa zotavuje. Videli sme aj Loka Loka po boku Rytmusa, ale aj veľa ďalších spontánnych spoluprác, ktoré zažiješ len na udalostiach od organizátorov podujatia Hip Hop Žije. 

Odporúčané
Čávo so slaninou, mŕtvolný zápach, bomba aj zrušený headliner. Festival Hip Hop Žije oslavuje 10 rokov, zaspomínaj si na začiatky Čávo so slaninou, mŕtvolný zápach, bomba aj zrušený headliner. Festival Hip Hop Žije oslavuje 10 rokov, zaspomínaj si na začiatky 16. augusta 2023, 11:30

Majk Spirit predstavil prierez svojej tvorby aj tvorby H16 a nechýbala ani mladá krv v podaní Alana Murina či Dokkeytina. Dramaturgia festivalu už tradične dala zabrať každému, kto má k slovenskej hudbe prirodzene blízko. 

Hip hop ŽijeHHŽHHŽHHŽ
Zobraziť galériu
(17)

Poď na Hip Hop Žije úplne zadarmo 

Na najbližšiu zastávku festivalu Hip Hop Žije do Bojníc môžeš ísť úplne zadarmo – dvom súťažiacim dáme dva lístky, a tak môžu zobrať aj kamoša. Pravidlá súťaže sú jednoduché, stačí sledovať profily Refresheru a festivalu Hip Hop Žije na Instagrame a označiť v komentároch kamoša, ktorého so sebou vezmeš. Žrebujeme o pár dní. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER Slovensko (@refreshersk)

Ak nepatríš k fanúšikom súťaží a nechceš nič nechať na náhodu, na festival Hip Hop Žije do Bojníc môžeš ísť aj vďaka našim benefitom pre predplatiteľov Refresheru+. Prístup k výhodám majú aj noví predplatitelia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia