Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2021, 6:31
Čas čítania 1:11
Adam Novosad

Dala očkovať hostí na pohrebe vlastného syna. Covid ho zabil, pretože odmietal vakcínu

Dala očkovať hostí na pohrebe vlastného syna. Covid ho zabil, pretože odmietal vakcínu
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič
NEWS OČKOVANIE
Uložiť Uložené

Matke aj lekárke vysvetľoval, že zaočkovať sa nedá, pretože si na internete urobil dostatočne rozsiahly výskum o fungovaní vakcíny.

Odmietanie vakcíny proti koronavírusu môže viesť k smrti. Na vlastnej koži to pocítila Betty Antoine z amerického štátu Louisiana, ktorej covid-19 zabil 46-ročného syna. Ten vakcínu odmietal, ba odporúčal aj svojej matke, aby sa jej oblúkom vyhla. Na svoje presvedčenie napokon doplatil, informuje CBS News.

Brandon sa nechcel dať zaočkovať, aj keď mu dohovárala mama aj lekárka. Vraj keď mu doktorka odporučila, aby sa dal zaočkovať, pretože nákaza koronavírusom môže človeka nielen zabiť, ale na ňom aj zanechať dlhodobé následky, tak ju odmietol.

Muž v strednom veku podľa slov jeho matky tvrdil, že na internete si načítal dostatok zdrojov, aby vedel, aké riziká mu hrozia, a tak vakcínu vraj nepotreboval.

Domov
Zdieľať
Diskusia