Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2021, 20:58
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Pre Ghost of Tsushima vyjde v auguste príbehové rozšírenie a špeciálna PS5 verzia. Trailer je nabitý samurajskou akciou

Pre Ghost of Tsushima vyjde v auguste príbehové rozšírenie a špeciálna PS5 verzia. Trailer je nabitý samurajskou akciou
Zdroj: Sony
TECH GHOST OF TSUSHIMA
Uložiť Uložené

Playstation láka na skvelo vyzerajúce rozšírenie pre Ghost of Tsushima a unikátne funkcie PS5 verzie.

Ghost of Tsushima sa minulý rok stalo jednou z najlepších hier roka. Exkluzívna hra pre PS4 sa konečne dostáva na PS5 v plnohodnotnej verzii so všetkým, čo k tomu patrí. Predošlý patch už vylepšil aj PS4 verziu, ktorú na PS5 môžeš hrať v 60 fps (snímky za sekundu), no na PS5 budeš mať okrem 60 fps aj 4K rozlíšenie, ústa sa v japonskom znení budú pohybovať autenticky podľa toho, čo postavy hovoria, ešte rýchlejšie načítavanie a najmä funkcie ovládača Dualsense, takže si užiješ haptickú odozvu a adaptívne spúšťače.

Odporúčané
Tetris ťa v tejto skvelej hre dokáže svojím emotívnym audiovizuálny spracovaním rozplakať. Tieto hry za babku musíš vyskúšať! Tetris ťa v tejto skvelej hre dokáže svojím emotívnym audiovizuálny spracovaním rozplakať. Tieto hry za babku musíš vyskúšať! 21. júla 2021, 13:19

Vylepšený bude aj 3D zvuk. Ak vlastníš hru na PS4, môžeš si ju upgradovať na PS5 verziu už za 10 eur. Ak však zaplatíš 30 eur, okrem PS5 verzie dostaneš aj veľkú príbehovú expanziu Iki Island. S Jinom sa dostaneš na ostrov Ikishima, kde vládne mysteriózna mongolská žena zvaná aj The Eagle.

Zrejme dokáže ovládať myseľ ľudí, respektíve ich prinúti vidieť halucinácie. V každom prípade, rozšírenie bude bohaté na nové postavy, nepriateľov a množstvo ďalšieho obsahu. V podstate tak ide o také malé pokračovanie pôvodnej hry predtým, než dostaneme plnohodnotnú dvojku.

Ghost of Tsushima: Director’s Cut vychádza už 20. augusta exkluzívne pre PS5

Anketa:
V akom jazyku si hral/budeš hrať Ghost of Tsushima a jeho expanziu?
V anglickom
V japonskom
V anglickom
43 %
V japonskom
57 %
Domov
Zdieľať
Diskusia