Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2021, 12:46
Čas čítania 0:39
Richard Bonde

Hlavným hrdinom hororového seriálu Chucky bude homosexuálny chlapec. Je tu prvá ukážka zo seriálu o vraždiacej bábike

Hlavným hrdinom hororového seriálu Chucky bude homosexuálny chlapec. Je tu prvá ukážka zo seriálu o vraždiacej bábike
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY CHUCKY
Uložiť Uložené

Tvorca seriálu Don Mancini odhaľuje nové detaily.

Prvý teaser k očakávanému seriálu Chucky je oficiálne vonku. Napriek tomu, že má len dvadsať sekúnd, divákovi, ktorý vo svojom voľnom čase hľadá trochu krvavého adrenalínu, ukáže svoj pravý potenciál.

Odporúčané
Pri pozeraní Titane hostia odpadávali a odchádzali z kina. V sobotu vyhral Zlatú palmu v Cannes Pri pozeraní Titane hostia odpadávali a odchádzali z kina. V sobotu vyhral Zlatú palmu v Cannes 18. júla 2021, 9:24

Ukážka sa odohráva na blšom trhu, na ktorom si štrnásťročný chlapec kúpi bábiku Chuckyho. Ani ten však neodíde s prázdnymi rukami. Ukradne totiž mäsiarsky nôž – nie je však známe, koho ním zabije.

Tvorca seriálu Don Mancini pre portál Entertainment Weekly prezradil viac. Hlavným hrdinom je tínedžer Zackary Arthur, štrnásťročný homosexuálny chlapec, ktorému zomrela matka a šikanujú ho. Je to mladý umelec, ktorý vyrába sochy podľa bábik. Keď si však donesie domov bábiku Chuckyho, zistí, že si kúpil viac než len nápad na novú sochu.

Odporúčané
Mark Wahlberg zjedol každý deň 11 000 kalórií, aby pribral. Tlačil do seba, aj keď už nevládal Mark Wahlberg zjedol každý deň 11 000 kalórií, aby pribral. Tlačil do seba, aj keď už nevládal 16. júla 2021, 21:48

Mancini tiež povedal, že aj keď sa seriál Chucky skončí, krvilačná bábika sa bude naďalej objavovať v jeho tvorbe. Zahrá si minimálne v sérii Child's Play, prípadne v ďalších, ak bude mať veľký úspech.

Dlhší trailer k novému seriálu Chucky by mal vyjsť už budúcu nedeľu 25. júla. Zároveň by mali vtedy povedať definitívny dátum vydania prvej časti.

Domov
Zdieľať
Diskusia