Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2021, 21:48
Čas čítania 0:44
Jakub Paulík

Mark Wahlberg zjedol každý deň 11 000 kalórií, aby pribral. Tlačil do seba, aj keď už nevládal

Mark Wahlberg zjedol každý deň 11 000 kalórií, aby pribral. Tlačil do seba, aj keď už nevládal
Zdroj: Roadside Attractions, Vertical Entertainment
FILMY A SERIÁLY MARK WAHLBERG
Uložiť Uložené

Jedol, aj keď bol nasýtený.

Mark Wahlberg je známy tým, že sa aj vo vyššom veku veľmi rád udržuje vo forme. Kvôli postave farára v dráme Stu však musel za krátky čas pribrať množstvo kilogramov. Spočiatku sa na prepchávanie tešil, pretože dlhodobo dodržiaval prísny režim. Najnovšie však vyhlásil, že ho chuť do prejedania veľmi rýchlo prešla.

„Bohužiaľ som musel konzumovať dva týždne 7 000 kalórií a potom ďalšie dva týždne 11 000 kalórií. Bolo to zábavné asi tak hodinu,“ cituje jeho slová Indie Wire, ktoré adresoval Jimmymu Fallonovi v The Tonight Show. Sťažoval sa na to, že do seba musel tlačiť jedlo aj vtedy, keď sa cítil úplne zasýtený. Musel jesť každé 3 hodiny a bojovať s tým, aby do seba natlačil celú porciu.

Vo filme bude Mark Wahblerg stvárňovať reverenda Stuarta Longa, ktorý bol pred kariérou v cirkvi boxerom. V príbehu teda zrejme uvidíme vyrysovaného herca v špičkovej forme a zároveň jeho staršie ja s poriadnym pupkom.

Réžiu aj scenár drámy Stu má na starosti Rosalind Ross, ktorá sa podieľala na scenári málo známeho seriálu Matador (2014). Vo filme si okrem Marka Wahlberga zahrali herci ako Mel Gibson, Teresa Ruiz, Jacki Weaver, Niko Nicotera, Chiquita Fuller či Bryan Kreutz.

Domov
Zdieľať
Diskusia