Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2021, 14:34
Čas čítania 0:42
Kamila Šebestová

Na Facebooku poľského súdu hackeri uverejňujú recepty z vietnamskej kuchyne a videá s mačkou. Získavajú veľkú popularitu

Na Facebooku poľského súdu hackeri uverejňujú recepty z vietnamskej kuchyne a videá s mačkou. Získavajú veľkú popularitu
Zdroj: Pexels/Jer Chung/na voľné použitie
NEWS POĽSKO
Uložiť Uložené

Vďaka hackerom možno facebooková stránka poľského súdu získa viac fanúšikov, než by niekto predpokladal.

Stránku poľského súdu mesta Gdansk hackol niekto so zmyslom pre humor. Uverejňuje na nej recepty z vietnamskej kuchyne a najnovšie aj vlog o tom, ako s mačkou vyrobiť vianočné dekorácie. 

Podľa Denníka N vedenie súdu tvrdí, že stránku riadi hacker z Indonézie. Riziko úniku citlivých údajov však podľa súdu nehrozí. Príspevky sú zatiaľ neškodné, používatelia Facebooku sa na nich bavia. Získavajú dokonca stovky lajkov a komentárov. Vďaka hackerom sa teda možno facebooková stránka gdanského súdu stane populárnejšou než predtým. 

Na najnovšom 7-minútovom videu Vietnamka vysvetľuje, ako spolu s mačkou vyrobiť vianočné dekorácie. Popritom pije čaj a ukazuje divákom svoju záhradu. Vlog pôsobí takmer upokojujúco, nečudo teda, že sa páči takmer 300 ľuďom. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia