Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2021, 16:25
Čas čítania 1:03
Adam Novosad

VIDEO: Boris Kollár teraz obhajuje neočkovaných, predtým tvrdil, že ich liečba bude stáť desaťtisíce. Odrazu sú náklady rovnaké

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Predseda parlamentu sa rozhodol bojovať za práva dobrovoľne neočkovaných ľudí, aj keď ich nedávno vyzýval, aby štát nestáli desaťtisíce.

Ak sa nezaočkujete a skončíte v nemocnici, bude nás to ako spoločnosť stáť desiatky tisíc eur. Toto tvrdenie vyšlo z úst predsedu parlamentu Borisa Kollára iba nedávno, keď diskutoval v politickej relácii O päť minút dvanásť v RTVS.

Kollár horlivo vysvetľoval, nech sa obyvatelia Slovenska dajú zaočkovať, pretože ide o najlepšie a najmä najlacnejšie riešenie pandémie.

Odporúčané
Dievča z vlaku: Netuším, čím som ho mohla vyprovokovať k masturbácii. Doteraz mi hejteri píšu, vraj som pre mužov mäso (Rozhovor) Dievča z vlaku: Netuším, čím som ho mohla vyprovokovať k masturbácii. Doteraz mi hejteri píšu, vraj som pre mužov mäso (Rozhovor) 14. júla 2021, 18:30

Tých, ktorí s očkovaním váhali, upozorňoval, že štát a spoločnosť vo všeobecnosti bude musieť za liečbu dobrovoľne nezaočkovaných pacientov nakazených koronavírusom vysoliť desiatky tisíc eur, čo nie je rozumné, ak ťažkým stavom a úmrtiam možno predísť vakcínou.

Domov
Zdieľať
Diskusia