Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. júla 2021, 14:19
Čas čítania 0:28
Jakub Paulík

Nerozlučné priateľky: herečky, ktoré v Priateľoch hrali Monicu, Rachel a Phoebe, oslavovali Deň nezávislosti

Nerozlučné priateľky: herečky, ktoré v Priateľoch hrali Monicu, Rachel a Phoebe, oslavovali Deň nezávislosti
Zdroj: NBC
ZAUJÍMAVOSTI SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Herečky zo seriálu Priatelia sa zabávali spolu s Laurou Dern.

Koncom mája sa fanúšikovia legendárneho seriálu Priatelia dočkali reunion špeciálu (našu recenziu nájdeš tu), v ktorom si nostalgicky zaspomínali na obdobie nakrúcania obľúbeného sitcomu. Predstavitelia hlavných hrdinov divákom potvrdili, že zostali kamarátmi aj v reálnom živote.

Vzájomné vzťahy však neustále zveľaďuje najmä ženské trio – Jennifer Aniston, Lisa Kudrow a Courteney Cox. Posledná z menovaných herečiek na svojom Instagrame včera ukázala, ako spoločne oslavovali americký štátny sviatok Deň nezávislosti. K oslavám sa pridala aj 54-ročná Laura Dern, ktorá za minulý rok získala svojho prvého Oscara (romantická dráma Marriage Story).

Odporúčané
Životy hercov z Priateľov od konca seriálu: Spoločné chatovanie a večere, ktoré utužovali ich vzťahy Životy hercov z Priateľov od konca seriálu: Spoločné chatovanie a večere, ktoré utužovali ich vzťahy 28. mája 2021, 14:30

Dievčatá z Priateľov to spolu ťahajú dlhé roky, pričom Jennifer Aniston patrí medzi najbližšie kamarátky Courteney Cox. Spoločné priateľstvo spečatili okrem iného tým, že sa Aniston stala krstnou mamou Coxovej dcéry Coco.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia