Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2021, 6:42
Čas čítania 0:39
Jakub Paulík

Kamaráti si adoptujú obriu muchu, ktorú začnú trénovať ako svoje domáce zvieratko. Takúto komédiu si ešte nevidel

FILMY A SERIÁLY MANDIBLES
Uložiť Uložené

Z muchy sa stane trénovaná opica.

Dvojica priateľov Jean-Gab (David Marsais) a Manu (Grégoire Ludig) nájdu v kufri auta gigantickú muchu. Spočiatku sú z tejto šokujúcej udalosti zmätení, no neskôr sa rozhodnú muchu začať trénovať a zarobiť na nej balík peňazí.

Pri svojej dobrodružnej ceste sa chlapi dostanú k dvojici krásnych žien, ktoré si ich pomýlia s kýmsi iným. Jean-Gab a Manu sa podľa všetkého v ich prítomnosti cítia veľmi dobre, a tak im nepovedia, že si ich identitu zmýlili. Do podobných bláznivých situácií sa zrejme budú dostávať počas celého filmu a všade ich bude sprevádzať ich nový domáci miláčik – obrovská mucha.

Okrem hlavnej dvojky si vo filme zahrajú herci ako Anaïs Demoustier, Dave Chapman, Coralie Russier, India Hair či sympatická Adèle Exarchopoulos, ktorá stvárnila hlavnú hrdinku vo vynikajúcej dráme Blue Is the Warmest Colour.

Odporúčané
Lesbickú scénu natáčali až 10 dní, režisér na herečky vyvíjal tlak. Ako zachraňuje erotické scény filmový koordinátor intimity? Lesbickú scénu natáčali až 10 dní, režisér na herečky vyvíjal tlak. Ako zachraňuje erotické scény filmový koordinátor intimity? 26. januára 2020, 9:33

Mandibles natočil Quentin Dupieux, ktorého môžeš poznať napríklad vďaka komédiám Reality (2014) či Rubber (2010) o živej pneumatike s chuťou ničiť všetko v okolí. Film mal premiéru na medzinárodnom festivale v Benátkach a v slovenských kinách ho uvidíme od 15. júla 2021.

Domov
Zdieľať
Diskusia