Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2013 o 17:45
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mel Gibson ako záporák a noví herci v Expendables III!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sedí vám Mel Gibson ako hlavný záporák pre Slyovu partiu? Okrem Statočného srdca sa vo filme objavia aj iné herecké legendy. Ktoré, a o čom film bude, sa dozvieš v článku.

Mel Gibson ako záporák a noví herci v Expendables III!


Píše sa rok 2010 a všetkým fanúšikom akčných filmov z 80. a 90. rokov sa plnia detské sny. Doteraz nechápem pár indivíduí, ktoré hľadali v oboch Expendables prepracovaný príbeh a herecké výkony ala Dustin Hoffman v Motýľovi, alebo De Nirovho Krstného Otca. Expendables sú tým najlepším, čo akčné tímovky môžu ponúknuť, keď sa v zatiaľ dvoch filmoch vystriedali legendy ako Van Damme, Arnie, Sly, Rourke, Jet Li, Lundgren, Willis, fuckin’ Chuck Norris a iní. Svoje miesto si našli aj "mladíci", ako napr. Statham, Hemsworth (Thorov mladý brat), Adkins, či obľúbený Crews.

O rok nás čaká záver trilógie a Sly má pocit, že ako 67, opakujem 67-ročný by mal prestať bojovať s tridsiatnikmi. Keby chcel natočiť aj 4ku, mal by v nej 70 rokov a to už je vek, kedy väčšina dôchodcov potrebuje plienky, nie činky a granáty. Nedá sa vyjadriť náš obdiv voči týmto starým pánom, ktorí sa udržujú vo forme, alebo lepšie povedané, drú celé dni, pretože Slyov výzor je zrejme nemožné získať pre 70% ľudí v mladšom veku, nie to v sedemdesiatich rokoch. Herci ako Willis, Arnie či Sly už zrejme neudrú v žiadnom filme tak ako v minulosti (stále dúfam, že Terminátor 5 bude posledný Arnieho film a zároveň to najlepšie, čo zo seba bude môcť dať) a aj ich posledné filmy (Last Stand, Bullet to The Head) boli skôr pre skalných. Posledná šanca zažiariť tak prichádza s Expendables. Kto sa teda objaví v trojke a o čom bude?

Mel Gibson ako záporák a noví herci v Expendables III!

Na začiatok si zopakujeme zoznam už potvrdených mien, nimi sú: Schwarzenegger, Stallone, Jet Li, Crews, Jackie Chan, Willis, Rourke, Statham, Lundgren, Snipes, Cage, Jovovich a Mel Gibson, pričom definitívne ešte nie sú potvrdení Seagal, Lambert (Highlander), Couture a Antonio Banderas. Osobne by som bral všetkých okrem Seagala. Jeho filmy ma nikdy nezaujali a prípadnú neúčasť v trojke zabil výhovorkou, že by musel dostať skvelý príbeh v scenári a navyše niektorých Expendables nikdy nemusel. Seagal a poriadny príbeh, mal on vôbec nejaký seriózne napísaný a natočený film? 

Ďalej tu máme hercov, ktorí ponuku odmietli. Je obrovská škoda, že možnosť zahrať si po boku Slya nedostal Clint Eastwood skôr. Dôchodok si už vraj ničím nechce prerušiť. Proste škoda. Doplniť herecký ansámbel odmietli aj Sean Connery a Harrison Ford.

Mel Gibson ako záporák a noví herci v Expendables III!

Nezabudnuteľné scény a hlášky ako: You’ve been back enough, I’ll be back a yippee kay yay (tentokrát) v podaní Arnieho snáď budú sprevádzať aj tretí diel.

Mám ale aj smutné správy. Keďže Stathamovi sa bude natáčanie prelínať s Fast & Furious 7, nie je isté, akú rolu si strihne. Do Bulharska, kde sa bude väčšina scén natáčať, nepoletia ani Willis a Arnie, čiže si svoje scény natočia ešte v Amerike. Stále je však hercov až príliš, aby si každý užil svojich 5 minút slávy. K tomu chcel Sly angažovať aj Ika Uwaisa z perfektného The Raid, Lucy Lawless alias Xenu či Donnieho Yenna aka Yip Mana. Krúti sa vám z tých mien hlava?

Čo sa týka príbehu, šušká sa o ďalšom zachraňovaní prezidenta. Akoby White House Down, G.I. Joe: The Retaliation a Olympus Has Fallen nestačili. V posledných rokoch definuje synopsia so zachraňovaním amerického prezidenta typický klišé príbeh. S takýmto hereckým obsadením ale dúfam, že Sly vymyslí niečo lepšie, keďže scenár píše on. O réžiu sa postará Patrich Hughes, čiže tu môžeme opäť rátať s veľkým Rambovým vplyvom pri natáčaní. Premiéra je stanovená na 15. augusta 2014. Tak čo, tešíte sa na zrejme poslednú jazdu našich milovaných hrdinov? 

Mel Gibson ako záporák a noví herci v Expendables III!
Späť
Zdieľať
Diskusia