Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
24. júna 2024 o 17:55
Čas čítania 0:32
Radoslava Juračková

Duna 2 už nie je najziskovejším filmom roka. Stal sa ním animák V hlave 2, ktorý spôsobil ošiaľ po celom svete

Duna 2 už nie je najziskovejším filmom roka. Stal sa ním animák V hlave 2, ktorý spôsobil ošiaľ po celom svete
FILMY A SERIÁLY ANIMOVANÉ FILMY DUNA 2 PIXAR ANIMÁKY WALT DISNEY
Uložiť Uložené

Doteraz si kultová Duna v hlavnej úlohe s Timothée Chalametom držala prvenstvo v zárobkoch. Predbehla ju rozprávka.

14. júna ovládol kiná po celom svete film produkcie Disney a Pixar V hlave 2, pokračovanie úspešného animáka o ľudských emóciách tentoraz opisuje, ako funguje hlava tínedžera.

V mozgu mladej slečny práve prebiehajú stavebné práce, aby sa tam zmestili nové pocity. Do nálad Riley pribudla nostalgia či úzkosť. Práve tá zamieša karty a medzi emóciami začne dominovať. Od premiéry ubehlo 10 dní a film sa stal najziskovejším počinom roka, predbehol i ikonickú Dunu 2, informuje o tom Variety.

Ako píše Variety, film je mimoriadne úspešný v USA, ale i po celom svete. Doposiaľ svetovo zarobil 724 miliónov dolárov. Na porovnanie, zárobky z Duny sa zatiaľ vyšplhali na 711 miliónov dolárov. Portál tiež upozorňuje na to, že na základe aktuálneho trendu by práve animák z dielne Disney mohol byť prvým tohto roka, ktorý prekročí zárobok jednej miliardy dolárov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia