Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2024 o 15:33
Čas čítania 0:37
Anna Vondráková

VIDEO: Na Tiktoku sa šíri bizarný virál. Ľudí baví tzv. Hawk Tuah dievča, ktoré sa imitáciou pľuvania stalo hviezdou internetu

VIDEO: Na Tiktoku sa šíri bizarný virál. Ľudí baví tzv. Hawk Tuah dievča, ktoré sa imitáciou pľuvania stalo hviezdou internetu
Zdroj: Pixabay/konkarampelas/na voľné použitie
ZAHRANIČIE INFLUENCERI TIKTOK TRENDY
Uložiť Uložené

Vďaka jeho legendárnej odpovedi na otázku, z čoho sa každý muž v posteli zblázni, sa okamžite stalo virálnym na sociálnych sieťach.

Na Tiktoku je momentálne virálny rozhovor s mladým dievčaťom z Tennessee v USA. Klip zverejnili influenceri z televízneho kanálu Tim and Dee, ktorí náhodným okoloidúcim kládli otázky o vzťahoch.

„Z čoho sa každý muž v posteli zblázni?“ pýtali sa dievčaťa a jeho kamarátky pred barom. Jeho odpoveď sprevádzaná zvukom pľuvanca mnohých ľudí prekvapila a pobavila. „Musíš na tú vec pľuť, vieš, ako to myslím?“ povedalo dievča. Pomenovanie Hawk Tuah girl je myslené ako citoslovce napodobňujúce zvuk pri pľuvaní.

Ako informuje portál News18, totožnosť dievčaťa nie je známa, ale niektorí ho identifikovali ako 25-ročnú Katie Vickersovú z Paducah v štáte Kentucky. Tak či onak, dievča určite nečakalo, že sa zo dňa na deň stane virálnou hviezdou. Video získalo na sieťach milióny pozretí a viaceré meme stránky z klipu vytvárajú rôzne satirické kompilácie. Video si môžeš pozrieť nižšie:

Domov
Zdieľať
Diskusia